AnnonceLuk annonce
Kvinde måtte se til, mens der var indbrud i hendes hus

21-11-2017

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

På Strandvejen på Reersø måtte en 63-årige kvinde se til, mens en mand gik rundt inde i hendes hus.

Omkring middagstid anmeldte en 63-årig kvinde fra Gørlev, at hun på sin bopæl, mens hun havde været i sin garage, pludselig opdagede en fremmed mand gå rundt ind i selve beboelsen. Den ældre kvinde holdt sig skjult, og ringede til politiet, og fortalte om mandens gøremål, alt imens politiet var på vej til stedet. Til sidst forlod manden dog beboelsen via haven medbringende bl.a. en lampe. Ved politiets ankomst var manden forsvundet fra området, og havde nået også at stjæle en ipad, en tablet, kontanter og en bærbar computer. Lampen fandt politiet efterladt i en hæk i nærheden.

Tyven, der var gået ind ad en ulåst dør, og havde stjålet effekterne, blev beskrevet som: Mand, ca. 170 cm høj, kraftig af bygning, iført rød hue, sort arbejdstøj, sort halstørklæde og medbragte en Netto-plastpose. Trods eftersøgning i området fandt politiet ikke tyven.

Lokalpolitiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0