AnnonceLuk annonce
Kvinde flygtede da pistolmand affyrede skud i hendes hjem

02-09-2019

Af Jens Nielsen

En kvinde i Ubby vil sent glemme lørdag aften, pludselig stod en mand i hendes stue, iført skudsikker vest og med en pistol i hver hånd. Kvinden flygtede da manden affyrede skud i kælderen.

Svært bevæbnet politi anholdt lørdag aften omkring kl. 23 en 32-årig mand som gik rundt i Ubby iført skudsikker vest og med en skarpladt pistol i hver sin hånd.

Politiet oplyste søndag at, ”manden havde været inde hos to tilfældige borgere i Ubby, men at han ikke var truende, men hans opførsel førte ikke overraskende til, at politiet blev alarmeret,” og det ene sted hvor manden var inde, blev det en lørdag kvinden sent vil glemme, her affyrede han nemlig tre skarpe skud i husets kælder. 

Midt- og Vestsjællands Politi har dog først bekræftet mandag eftermiddag, at der er blevet affyret skud i forbindelse med sagen om den 32-årige mand som lørdag gik rundt i Ubby med to skarpladte pistoler.

”Da han og hunden kom ind i mit hjem lidt over kl. 22, må jeg sige at denne lørdag vil jeg sent glemme. Politiet opholdt sig i vores hjem til kl. fem her til morgen. Han havde affyret tre skud nede i kælderen, men efter de to skud var jeg flygtet ud ad bagdøren med hunden,” skriver kvinden på hendes Facebookprofil.

Det har desværre ikke været muligt at træffe kvinden på hendes adresse for en uddybning af historien, men presseafdelingen hos Midt- og Vestsjællands Politi bekræfter at der er skudt med skarpt i kælderen hos kvinden, og har ikke nogen forklaring på hvorfor det ikke er oplyst på døgnrapporten.

”Der er på ingen måde tale om at det skulle være hemmeligt at der er affyret skud, men vi har nok mere fokuseret på at manden blev anholdt uden nogen form for dramatik et af de steder hvor han prøvede at komme ind,” forklarer pressemedarbejderen.

Inden pistolmanden forlod kvindens hjem kastede han en printer gennem et af husets vinduer.

Flere andre steder i Ubby har den 32-årige mand også smadret vinduer, og hele indgangspartiet hos Fakta i Ubby er også smadret lørdag aften, formentligt af samme gerningsmand, men det kan politiet dog ikke bekræfte.

I den 32-åriges hjem fandt politiet to andre ladte skydevåben. Dels en riffel, og dels en pumpgun.

Den 32-årige mand blev fremstillet for en dommer søndag, og er foreløbigt blevet varetægtsfængslet frem til d. 26. september, og i grundlovsforhøret er det bestemt, at manden skal mentalundersøges.

Mand rendte rundt med to pistoler iført skudsikker vest

 

Pistolmand gik ind på to tilfældige adresserKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0