AnnonceLuk annonce
Kvinde fik brud på benene efter frontalt sammenstød

09-02-2021

Lægehelikopteren landede midt på Høng Landevej, men den blev der heldigvis ikke brug for. Foto: Jens Nielsen.

Af Jens Nielsen

En 55-årig kvinde, som var passagerer i en personbil, som mandag kørte frontalt sammen med en varevogn på Høng Landevej, har pådraget sig brud på benene efter uheldet, oplyser politiet.

Mandag eftermiddag kl. 14.30 rykkede redningspersonale, lægehelikopteren og politiet ud til et færdselsuheld på Høng Landevej, hvor to biler nærmest var stødt frontalt sammen og røget i grøften efterfølgende.

Politiet har klarlagt, at en 33-årig kvinde fra Herlev kørte i en personbil mod syd, og under kørslen kørte hun gennem noget fygesne, hvorved hun mistede kontrollen over bilen, som derved kom over i den modsatte kørebanehalvdel. Her stødte hun sammen med en modkørende varebil ført af en 44-årig mand fra Nyborg, så begge køretøjer røg i grøften efterfølgende.

De to førere og endnu en passager – en 53-årig kvinde fra Høng – i den 33-åriges bil slap fra uheldet med diverse knubs, mens en 55-årig kvinde fik konstateret brud på benene efter uheldet, og blev kørt til sygehuset.

Høng Landevej, rute 22, var helt spærret for trafik i omkring halvanden time, mens redningsfolk og politi arbejdede på stedet.

Lægehelikopteren, som landede midt på kørebanen, blev der ikke brug for, og den kunne returnere til basen i Ringsted.

Frontalt sammenstød på hovedvej


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0