AnnonceLuk annonce
Kviktest-center i tidligere autoværksted

12-02-2021

Fra på mandag er Falck klar med deres kviktest-center i Kalundborg på Slagelsevej 121. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Falck er klar til at slå dørene op for deres kviktest-center i Kalundborg mandag morgen.

Hele ugen har Falck arbejdet på at finde de rigtige lokaler til et kviktest-center i Kalundborg Kommune. Nu er lokalerne på plads og mandag morgen er Falck klar til at tage imod borgerne.

Det nye kviktest-center bliver på Slagelsevej 121 i Kalundborg, i de lokaler som har huset Peugeot og Citroen forhandleren Glad.

Testen bliver foretaget i det tidligere værksted, hvor Falck de sidste par dage har indrettet sig.

”Vi har kikket på flere forskellige placeringer, men det her er perfekt, der er højt til loftet, udsugning og masser af plads, også til parkering,” fortæller Michael Viberg Pedersen, projektleder hos Falck, og fortsætter,

”Vi har haft en rigtig god dialog med Peer Glad som ejer ejendommen, og foreløbig har vi en aftale til udgangen af marts med mulighed for at forlænge.”

Kviktest-centeret får fra på mandag åbent alle ugens syv dage mellem klokken 08.00 og 20.00.

Alle medarbejdere testes

Fredag formiddag var alle medarbejdere i gang med at indrettet testcenteret på Slagelsevej, og få prøvet alle procedure af.

”Alle vores medarbejdere her har stor erfaring som podere fra henholdsvis Holbæk og Slagelse, nu skal vi bare lige have hele processen prøvet af, så vi er klar mandag morgen,” fortæller Michael Viberg Pedersen, der også oplyser, at alt personale testes hver eneste dag som det første når de møder ind på arbejde.

Lokalerne på Slagelsevej 121 blev ledige da Glad sidste år samlede alle aktiviteter i deres helt nye bilhus på modsatte side af Slagelsevej, og nu skal Falck så anvende det tidligere autoværksted til testcenter.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0