AnnonceLuk annonce
Kvickly fyrer den af

27-12-2016

Varehuschef Kirsti Thygesen med et lille udvalg af det fyrværkeri som kan købes i Kvickly Kalundborg mellem jul og nytår. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kvickly Kalundborg forhandler i år fyrværkeri mellem jul og nytår, en vare som kunderne har efterspurgt.

Julehandlen er vel overstået og nu gælder det den næste højtid, nytåret, som traditionelt byder på god mad, vin, champagne og ikke mindst fyrværkeri.

Kvickly Kalundborg tilbyder hele pakken til en nytårs aften, lige fra maden, den fjollede hat, lys og servietter, vin, champagne, kransekage og nu også fyrværkeri.

Det er mange år siden af Kvickly sidst har handlet med fyrværkeri, men fra tirsdag d. 27. december og frem til og med d. 31. december er det muligt at købe fyrværkeri i varehuset.

”I mange år har vi ikke solgt fyrværkeri, men vi har flere kunder som har efterspurgt det, derfor har vi lavet en aftale med en leverandør om salg af fyrværkeri i år, der er alt lige fra noget til børnene og op til store batterier og raketter, og vi har selvfølgelig også alt sikkerhedsudstyret som hører med”, fortæller Kirsti Thygesen, varehuschef i Kvickly.

Kvickly har hele julehandlen haft kataloger med fyrværkeri liggende ved kasserne, som kunderne har kunnet tage med hjem for at danne sig et overblik over hvad der skal købes til en festlig aften.

”I dagene mellem jul og nytår kommer vi også til at køre konkurrencer på vores facebookside hvor der kan vindes fyrværkeri”, fortæller Kirsti Thygesen.

Kvickly slagteren er klar med årets nytårs menu, hvor bestillinger fortsat modtages. Menuen består af fire retter, en hapser, derefter laks til forret, oksemørbrad til hovedret og desserten er en lækker chokoladefondant.

Til midnat er der tradition for kransekage og bobler, her har Kvickly bageren været i gang og lavet ægte hjemmelavet kransekage sammen med en repræsentant fra Odense Marcipan, og i vin afdelingen har souschef Kim Christensen fundet champagne og Asti frem. Champagnen kan drikkes både som en velkomstdrink, men også til nytårsmenuen, til kransekagen kl. 24 skal der drikkes en sød Asti, oplyser Kim Christensen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0