AnnonceLuk annonce
Kvickly donerer stort beløb til den øvrige handel i byen

08-02-2021

Keld Haapanen, direktør for Kalundborg Brugsforening. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Detailhandelen er hårdt ramt, de mindre specialbutikker er pressede på grund af nedlukningen. Nu kommer Kvickly Kalundborg med en donation til handelsstandsforeningen Vores Kalundborg.

Med den seneste forlængelse af restriktioner, er der lange udsigter til en almindelig hverdag for de mindre selvstændige detailbutikker, mens supermarkeder landet over har åbent og kan sælge varer som naboen ikke har mulighed for lige nu, men nu kommer der hjælp fra Kvicklys varehuse over hele landet. Også fra Kvickly Kalundborg.

”Vores kollegaer i detailhandlen(non-food) har lukket. Det vil vi ikke profitere af og derfor donerer vi vores non-food indtjening vi har haft i nedlukningen til handlen i Kalundborg via handelsstandsforeningen ”Vores Kalundborg”. Beløbet forventes at blive et større 6 cifret beløb. Forventeligt + 200.000,00 kr.,” oplyser Keld Haapanen, direktør for Kalundborg Brugsforening.

Varehuschef for Kvickly Kalundborg og Keld Haapanen har møde tirsdag med formændene i Vores Kalundborg, hvor det skal drøftes hvad pengene kan bruges til, til glæde for såvel handlende og kunderne.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0