AnnonceLuk annonce
Kvickly har taget ny slagterafdeling i brug

04-03-2017

Varehuschef Kirsti Thygensen og slagtermester Mark Hansen foran den nye slagterafdeling. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Håndværkerne har været i gang gennem flere måneder, nu er en helt ny topmoderne slagterafdeling klar i Kvickly Kalundborg, i næste uge er der åbningsfest.

Den ni millioner kroner dyre ombygning til en topmoderne åben slagterafdeling hos Kvickly Kalundborg, er næsten på plads. I denne uge er den nye slagterafdeling taget i brug.

”Nu skal vi lige finde os selv, men vi er toptunet til næste uge hvor vi ruller den røde løber ud og holder åbningsfest med masser af gode tilbud, jeg er ikke i tvivl om at det bliver en kæmpe succes”, fortæller varehuschef Kirsti Thygesen.

Den helt nye slagterafdeling er helt nyindrettet, dvs at hele afdelingen er flyttet fra det fjerneste hjørne i butikken, til en plads lige i hjertet af supermarkedet.

Den nye slagerafdeling har fået en otte meter lang disk som indeholder, slagter, frisk fisk, ost og delikatesse, samtidig er afdelingen lavet som et åbent miljø hvor kunderne kan følge hele produktionen og altid få kontakt med en af de otte medarbejdere.

”Vilkårene for slagterafdelingen har ikke været optimale, kunderne vil få en helt anden faglighed og en helt anden service fremover”, siger Kirsti Thygesen.

Slagtermester Mark Hansen har også det helt store smil på, ”Det bliver sindssygt godt det her, nu skal vi lige finde rytmen og finde ud af hvad det er som kunderne efterspørger, men kunderne har allerede taget rigtigt godt i mod, selv om vi i denne uge ikke har været helt på plads”.

Måltidsløsninger

En af de varer som slagter- og delikatesseafdelingen vil gøre endnu mere ved er måltidsløsninger, mad som er klar lige til at sætte i ovnen, nemt og hurtigt.

”Vi har i forvejen kæmpe succes med vores måltidsløsninger, faktisk er vi en af de Kvickly i landet som sælger mest af den varegruppe, og det hele er hjemmelavet i vores egen delikatesseafdeling”, fortæller Kirsti Thygesen.

Håndværkerne ikke helt færdige

Selv om håndværkerne nu har afleveret den nye slagterafdeling så har de ikke forladt supermarkedet. I hele det område som før var slagterafdeling skal der indrettes kontorer, og det arbejde er gået i gang. De mange kølemøbler som står i Kvickly skal også udskiftes, så kunderne vil lidt endnu, blive mødt af lidt støj fra håndværkerne.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0