AnnonceLuk annonce
Foreninger sørger for juleaften for trængte børnefamilier

08-12-2018

$

Kvickly Kalundboirg er hovedsponsor for arrangementet, her Hans Henrik Madsen, formand for Vestsjællands Jagtforening sammen med varehuschef Kirsti Thygesen. Privatfoto

Af Jens Nielsen

I lighed med sidste år har Vestsjællands Jagtforening inviteret en række børnefamilier, som på den ene eller anden måde ikke har råd til at holde jul, til en fantastisk juleaften. En lang række af firmaer gør det muligt at glæde familierne.

En række børnefamilier har ikke råd til at holde en rigtig juleaften, derfor inviterer Vestsjællands Jagtforening og Kalundborg Sportsfiskerforening igen i år til en hyggeaften i deres klubhus, hvor der serveres lækker julemad, der danses om juletræet og der er gaver til børnene.

I år deltager 24 personer i julearrangementet mandag aften, heraf er de 13 børn. Det mindste barn er to måneder, det ældste 13 år. Familierne er udvalgt af Kalundborg Kommunes familieafdeling.

Ud over at foreningerne gør et stort arbejde så har en række firmaer også bidraget til arrangementet, bl.a. Kvickly Kalundborg, som er hovedsponsor, og stiller med alt tilbehør til maden samt gaver til alle børn.

”Jeg synes det et godt initiativ og et seriøst projekt, det vil vi gerne støtte op om,” siger Kirsti Thygesen, varehuschef i Kvickly Kalundborg.

Alle bliver klippet

Blandt dem som også støtter det gode projekt er Salon Carlsen i Høng, som klipper både børn og voksne, de første klippes søndag, mens resten klippes i klubhuset hos Vestsjællands Jagtforening på mandag.

”Jeg håber at andre foreninger vil gøre det samme, og arrangere en juleaften for trængte børnefamilier, der er virkeligt et behov for hjælp,” siger Hans Henrik Madsen, formand for Vestsjællands Jagtforening og idemanden bag hjælpe arrangementetFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0