AnnonceLuk annonce
Kvickly fejrer fødselsdag med masser af konkurrencer

23-10-2018

Varehuschef Kirsti Thygesen er sammen med personalet i Kvickly Kalundborg, klar til 14 dages fødselsdagsfest. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kvickly er klar til 14 dages fødselsdagsfest med masser af gode tilbud og konkurrencer, hvor hovedpræmien er en drømmerejse på 50.000 kr. 

Kvickly Kalundborg er godt i gang med at gøre klar til 14 dages fødselsdagsfest, med start på fredag d. 26. oktober, der er allerede hængt flag op i varehuset, så kunderne kan se at nu  skal der være fest.

”Der bliver rigtigt mange gode tilbud at komme efter og så har vi en lang række af konkurrencer, hvor hovedpræmien er en drømmerejse til 50.000 kr.” fortæller varehuschef Kirsti Thygesen.

Kvickly kæden fejrer fælles fødselsdag, og i Kalundborg bliver der bl.a. mulighed for at vinde værdien af sin bon.

Hver dag under hele de 14 dages fødselsdagsfest har man mulighed for at vinde det beløb som der lige er handlet for. Navn og telefonnummer skrives på sin bon og lægges i en opstillet postkasse, hver dag trækkes så en vinder. Alle dem som har lagt sin bon i postkassen deltager ligeledes i lodtrækningen om en drømmerejse til en værdi af 50.000 kr.

Fødselsdagsfest for børnene

Kvicklys fødselsdagsfest er også for børnene, bl.a. er der en gratis bolle og juice til børn ifølge med voksne, og nu på fredag er der børnesmagsdag, hvor der bliver masser af smagsprøver rundt om i varehuset, som er målrettet børn, men der er selvfølgelig også smagsprøver til de voksne.

Tegn din drømmekage – og vind

Hvordan ser din drømmekage ud?, det kan man komme med sit bud på til bageren i Kvickly, enten ved at tegne den selv, eller ved at bruge en skabelon som kan hentes hos bageren eller den kan downloades på kvickly.dk

Når tegning eller skabelon er afleveret deltager man i en konkurrence om en lækker kage til 20 personer. Der trækkes en vinder både d. 2. og 11. november.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0