AnnonceLuk annonce
Begrænsninger selv om der IKKE er fødevaremangel

12-03-2020

Ved 9.30 tiden torsdag morgen var der mennesker i Kvickly, men der var mere ro på end tidligere på morgenstunden. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fra morgenstunden torsdag morgen var der mange mennesker i Kvickly i Kalundborg, ligesom tilfældet er i mange andre supermarkeder landet over pga. de sidste udmeldinger fra regeringen vedrørende Coronavirus. Men også her maner man til besindelse, da der er varer nok. Alligevel har det været nødvendigt at sætte begrænsninger på visse varer.

Til trods for, at der er masser af varer i butikken, på lageret, og at der hver dag kommer varer hjem til supermarkederne i Danmark, herunder også Kvickly i Kalundborg, er mange mennesker stadig bange for, at de løber tør for visse dagligvarer. I Kvickly i Kalundborg har varehuschef Kirsti Thygesen været nødt til at sætte begrænsninger på visse varegrupper, da alt for mange mennesker købte alt for meget af de samme varer.

”Det er IKKE fordi, vi kommer til at mangle de varer i morgen eller i næste ugen. Vi får varer hver dag, men hvis alle køber så mange af de samme ting i dag, er der jo ikke noget til dem, der kommer kl. 17. De skal så vente på varerne til i morgen, hvilket jo ikke er rimeligt, når der er nok til alle,” siger Kirsti Thygesen. 

Gør, som I plejer

Man skal handle, som man plejer for netop at undgå at alle samles på samme tidspunkt i supermarkederne, og på den måde netop højner risici ved at være mange sammen. 

Men også i Kvickly Kalundborg har man kaldt ekstra mandskab ind for netop at kunne klare presset for de mange kunder. 

”Vi har nogle dygtige medarbejdere, og vores fordel er klart, at mange af dem kan være flere forskellige steder, og derfor kan skifte rundt i butikken, hvis der er brug for det. Det er en kæmpe hjælp,” siger Kirsti Thygesen, og slutter: ”Vi har jo også run på vores system, hvor folk bestiller varer, og vi bringer varerne hjem til dem. Så der er nok at se til.”Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0