AnnonceLuk annonce
Kurt - Et lille stykke danmarkshistorie

25-08-2016

En stolt Kurt Jensen med sin nye bog. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

En stolt Kurt Jensen fra Rørby, kunne i går onsdag, for første gang se sin egen biografi i bogform, da bogen, Kurt – et lille stykke danmarkshistorie, blev leveret fra trykkeriet.

Familien var samlet, der var champagne og kransekage, en rigtig festdag for 76-årige Kurt Jensen, Rørby, der for første gang kunne se anstrengelserne af to års arbejde, nemlig biografien, Kurt – et lille stykke danmarkshistorie, fortalt til journalist Merete Jensen, Kalundborg.

Ideen om at skrive livshistorien ned kom egentligt fra datteren Jette, som i flere år havde presset på for at Kurt Jensen skulle skrive sine erindringer om et langt og spændende liv, som familien kunne have for eftertiden, men efter at Kurt Jensen kontaktede Merete Jensen blev ideen om at udgive en bog skabt, og onsdag blev det første eksemplar så pakket ud af kassen.

”Det her er større end at vinde en OL-medalje”, sagde en stolt og rørt Kurt Jensen.

Bogen handler om et langt og aktivt liv som startede i 1940 og som har indeholdt en tid som landmand, FN soldat i Gasa, isolatør, tillidsmand, men også en langt liv med gymnastik i Rørby Værslev, og selv en personlig konkurs er med i bogen.

”Jeg har mødtes med Merete hver torsdag i næsten to år, hvor jeg har fortalt og hun har skrevet ned”, fortæller Kurt Jensen, men nu er torsdagsmøderne slut, bogen er færdig og klar til salg, et lille stykke danmarkshistorie på godt og ondt, hudløst ærligt fortalt.

Forfatter med eget forlag

For Kalundborg journalisten Merete Jensen blev onsdagen også en stor dag, ikke bare fordi at opgaven med at skrive Kurt Jensens selvbiografi er overstået, men fordi at det er hendes debut bog og Merete Jensen kan nu også kalde sig forfatter og endda med eget forlag, for bogen er nemlig udkommet på forlaget M-Press, som er ejet af Merete Jensen.

Bogen, Kurt – et lille stykke danmarkshistorie er trykt i 300 eksemplar.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0