AnnonceLuk annonce
Kunstnere inviteres til Kunst i Pinsen

10-02-2021

Af Jens Nielsen

Kalundborg Kommune inviterer kunstnere, kunsthåndværkere, gallerier og kunstværksteder i Kalundborg Kommune, til at deltage i Kunstdage i Pinsen 2021 i dagene 22. – 23. og 24. maj.

I pinsedagene, den 22. til 24. maj kl. 11-17, åbner en mangfoldighed af udstillingssteder dørende for alle kunstinteresserede. Såvel professionelle som amatører udstiller deres værker i udstillingssteder, værksteder, atelierer og private hjem overalt på Midt- og Vestsjælland. 

Kunst i pinsen gennemføres i et økonomisk og praktisk samarbejde mellem Slagelse, Sorø, Kalundborg, Holbæk, Lejre, Roskilde og Ringsted kommuner.

Nu opfordrer Kalundborg Biblioteker, som samler trådene i Kalundborg Kommune, kunstnere, kunsthåndværkere, gallerier og kunstværksteder i Kalundborg Kommune til at tilmelde sig Kunst i Pinsen.

I forbindelse med Kunst i Pinsen udgives der en folder. Alle kunstnere - atelierer – gallerier -kunstværksteder præsenteres i folderen med et foto af kunstværk eller udstillingssted, udstillingsadresse, en kort beskrivende tekst vedrørende eventuelle aktiviteter for dagene, samt henvisning til geografisk placering på kort i folderen.

Der trykkes minimum 800 stk. farveplakater, som distribueres gratis og meget bredt.

Deltagere får foldere, plakater og konkurrencekuponer til egen markedsføring. I år præsenteres nyt layout, samt nyt format på folder.

Op til udstillingsdagene i pinsen, kan et begrænset antal udstillere deltage i en udstilling på Kalundborg Bibliotek.

Læs mere om tilmelding, klik her


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0