AnnonceLuk annonce
Kunstnere inviteres til Kunst i Pinsen

22-01-2020

Af Jens Nielsen

Kalundborg Kommune inviterer kunstnere, kunsthåndværkere, gallerier og kunstværksteder i Kalundborg Kommune, til at deltage i Kunstdage i Pinsen 2020 i dagene 30. og 31. maj, samt 1. juni.

I pinsedagene, den 30.-31. maj og den 1. juni 2020 kl. 11-17, åbner en mangfoldighed af udstillingssteder dørende for alle kunstinteresserede. Såvel professionelle som amatører udstiller deres værker i udstillingssteder, værksteder, atelierer og private hjem over alt på Midt- og Vestsjælland. 

Kunstdagene gennemføres i et økonomisk og praktisk samarbejde mellem Kalundborg, Slagelse, Sorø, Holbæk, Lejre og Ringsted kommuner.

Nu opfordrer Kalundborg Biblioteker, som smaler trådene i Kalundborg Kommune, kunstnere, kunsthåndværkere, gallerier og kunstværksteder i Kalundborg Kommune til at tilmelde sig Kunst i Pinsen.

I forbindelse med Kunst i Pinsen udgives der en folder. Alle kunstnere/atelierer/gallerier/kunstværksteder præsenteres i folderen med 1 stk. foto af kunstværk eller udstillingssted, udstillingsadresse, en kort beskrivende tekst vedrørende eventuelle aktiviteter for dagene, samt henvisning til geografisk placering på kort i folderen.

Der trykkes minimum 800 stk. farveplakater, som distribueres gratis og meget bredt.

Deltagere får foldere, plakater og konkurrencekuponer til egen markedsføring. I år præsenteres nyt layout, samt nyt format på folder.

Op til udstillingsdagene i pinsen, kan et begrænset antal udstillere deltage i en udstilling på Kalundborg Bibliotek.

Læs mere om tilmeldning, klik herFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0