AnnonceLuk annonce
Kunst på Fugledegaard

23-05-2021

Der er Kunst i Pinsen på Fugledegaard igen søndag og mandag, hvor Julie Dam og Hanne Christensen udstiller malerier og keramik. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Formidlingscenter Fugledegård er også med i Kunst i Pinsen, hvor der er oplevelser at hente i både kunstens og naturens tegn hele pinsen. Billedkunstner Julie Dam udstiller sine malerier, og pottemager Hanne Christensen sin keramik.

Udover at Fugledegård og Naturpark Åmosen byder på oplevelser i naturens tegn, byder de også på en helt unik kulturarv fra især vikingetiden. Men derudover beskæftiger man sig også med kunst i form af forskellige udstillinger og kunstaktiviteter for både børn og voksne på Fugledegård. I pinsen er det Julie Dam og Hanne Christensen, der begge udstiller deres værker på Fugledegård.

”Jeg arbejder også i Naturparken Åmosen, og det har helt klart inspireret mig rigtig meget. Jeg har bl.a. malet moselandskabet en vinterdag, hvor der var frost over det hele. Men der er også billeder af landskaber fra Italien, hvor jeg har været på kunstskole. Men det er primært natur og kultur, som min kunst handler om, og det hænger nok sammen med min uddannelse som arkæolog,” fortæller Julie Dam.

Kunst er også for børn

Kunst i Pinsen er også for børn. På Fugledegård afholdes der nemlig en børnekunst-workshop, hvor børnene kan få lov at male landskabsmalerier med udsigt udover den smukke natur. 

Der er åbent hele pinsen mellem kl. 11-17. Vikinge-udstillingen, caféen og butikken med forskellige egnsunikke produkter holder ligeledes åbent. Læs mere om deres kunst på www.juliedam.net og www.facebook.com/pottemageren


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0