AnnonceLuk annonce
Kundestrøm til ny vaskehal overstiger alle forventninger

19-08-2019

Den nye vaskemaskine kan vaske de helt store varebiler, som er op til 2,90 meter i højden og 2,5 meter i bredden. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Lips Autoteknik i Rørby åbnede en helt ny vaskehal for et halvt år siden, og kunderne strømmer til, så meget at det helt overstiger forventningerne.

Lars Larsen, indehaver at Lips Autoteknik på Navervænget i Rørby, satsede stort sidste år og byggede til sit i forvejen store autoværksted, bl.a. blev der bygget en helt ny vaskehal og sat en vaskemaskine til person- og varevogne ind. Og det har vist sig at være en rigtig god ide, den nye vaskemaskine har lige rundet 4000 vaske på et halvt år, det var faktisk det Lips Autoteknik regnede med at de ville nå på et helt år.

Kunderne er både private og erhvervsvirksomheder, og især har det været populært at man kan oprette et abonnement hvor kunderne for en fast pris pr. måned kan vaske bil, alt det de har lyst til.

Flere erhvervsvirksomheder har også lavet en aftale, hvor hver bil har sin egen vaskenøgle, som registreres elektronisk hver gang bilen vaskes, derefter sandes en samlet regning en gang om måneden til virksomheden.

På en app tilknyttet vaskemaskinen, kan kunderne betale og starte vaskemaskinen, og inden start vælger kunden om de vil blive sidende i bilen eller vente i venterummet.

På app’en kan kunderne også se om der er kø ved vaskemaskinen, via et kamera på facaden.

Den nye vaskemaskine har også giver flere kunder på værkstedet.

”Vi kan se at mange af dem som kommer og vasker bil her, også bliver kunder på vores værksted, og de fleste af vores faste værkstedskunder er jo også begyndt at vaske deres bil her hos os, så det giver en god cirkel,” siger Marc Andreasen, værkfører hos Lips Autoteknik.

Den nye vaskemaskine kan vaske de helt store varebiler, som er op til 2,90 meter i højden og 2,5 meter i bredden, og er svanemærket, hvilket betyder at vandforbruget typisk ligger helt nede på 35 – 40 liter vand pr. vask.

Vaskehallen har installeret et bakteriologisk rensningsanlæg, så det vand der bruges til bilvasken, renses og genbruges inden det ledes ud i et kontrolleret afløb.

Vaskehallen har åbent alle ugens syv dage fra tidlig morgen til sen aften.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0