AnnonceLuk annonce
Kunderne i kø til friske sandwich

11-05-2020

Mehrdad Rahmian og Yasser Behbahani havde rigtigt travlt da Mayo åbnede igen. Foto Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Mandag formiddag slog sandwichbaren Mayo i Kordilgade, dørene op for en flot ombygget forretning, og kunderne stod i kø for at købe sandwich.

Mayo i Kordilgade har været lukket siden 1. marts, og håndværkerne har bygget stedet helt om, disken er flyttet til den bagerste ende af lokalet, der er kommet nye farver på væggene og inventaret er udskiftet, og så er der nu 50 sidepladser mod før 20.

Mandag formiddag kunne indehaver af Mayo, Mehrdad Rahmian, slå dørene op og byde kunderne indenfor.

Og kunder var der mange af, som ville sikre sig en lækker sandwich, som mandag var til halv pris, faktisk stod kunderne i kø helt ud på gaden sidst på formiddagen.

”Det har været helt vildt, vi har langet 400 sandwich over disken siden vi startede, og vi har bestillinger på 200 mere til senere på dagen, så vi er nødt til at lukke for i dag, ellers kan vi ikke nå det,” fortæller Mehrdad Rahmian kl. 14 mandag eftermiddag.

”Det er dejligt at kunderne er tilbage og bakker op, men vi er godt også lidt trætte og overvældet,” siger Mehrdad Rahmian.

Indtil i næste uge fremstilles der kun sandwich som take away, men fra mandag d. 18. maj kan maden også nydes i de nye flotte møbler, med afstand efter myndighedernes krav.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0