AnnonceLuk annonce
Meny byder på en gourmetoplevelse

15-03-2017

Købmand Peter Egebæk tager selv i mod gæsterne, her billedet fra sidste år hvor der var vinmesse. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Meny Kalundborg byder kunderne indenfor til en gourmetoplevelse onsdag den 22. marts.

Lad os forkæle dig, sådan lyder det i indbydelsen til kunderne hos Meny på Nørre Alle i Kalundborg, når der bydes indenfor til en aften, hvor dine smagsløg og sanser vil blive pirret.

I disse dage er de dybt engegerede fagfolk ved, at lægge sidste hånd på en lang række helt nyudviklede hjemmelavede produkter, som alle kan smages og introduceres på den gourmetaften som madmarkedet byder kunderne på, onsdag den 22 marts kl. 19.00

Vi taler bl.a. om tre sprøde nyheder fra eget bageri, overraskende nyheder fra eget pølsemageri, fiskemandens hjemmerøgede og hjemmelavede specialiteter og kokkens fristelser i form af et helt nyt dessertkoncept.

Derudover er der inviteret en lang række dedikerede samarbejdspartnere indenfor. Til at forkæle kunderne er der bl.a. 14 vin- og spiritus leverandører. Ens for dem alle er, at de er "nørder" inden for hver deres felt.
”De er alle rundhåndede med smagsprøver og du vil blive præsenteret for mad og drikke du ikke troede fandtes”, siger Peter Egebæk, købmand og indehaver af Meny Kalundborg.

Deltagerne i gourmetaftenen har mulighed for at vinde en række af fine præmier på indgangsbilletten.

Billetterne til en spændende aften er sat til salg hos Meny.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0