AnnonceLuk annonce
Kunder forhindrer røveri

06-08-2020

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Onsdag aften kort før kl. 21 kommer en maskeret mand ind i Rema 1000 på Klosterparkvej, hvor han begår røveriforsøg, men han bliver kort efter overmandet af tre kunder. 

En 42-årig mand fra Kalundborg kom, kl. 20.54 onsdag aften, ind i Rema 1000 på Klosterparkvej i Kalundborg, og gik direkte til kassen, hvor han truede kasseekspedienten til at åbne kassen. 

”Han sagde, at han ville skyde dem, hvis ikke de åbnede kassen,” fortæller kommunikationsmedarbejder Charlotte Tornquist fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Manden tager pengene i kassen, og forsvinder ud af supermarkedet, men idet han når døren, bliver han standset af tre kunder på vej ind i butikken. De får ham overmandet, og politiet bliver tilkaldt. 

”Den ene kunde havde bemærket, at manden gik ind i butikken med en sort elefanthue, og undrede sig. Da han så kort efter kom ud igen, tog han fat i ham og to andre kunder hjalp til med at få ham overmandet,” fortæller Charlotte Tornquist.

Manden havde dog ikke noget våben på sig, ligesom der ikke er fundet et våben efterfølgende. Den 42-årig blev anholdt og overnattede hos politiet, og det vurderes nu, hvorvidt han skal fremstilles i grundlovsforhør.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0