AnnonceLuk annonce
Krimier og det der ligner

12-02-2018

Anmelder ved Politiken Bo Tao Michaëlis og holder foredraget "Krimier og det der ligner".

Nu er der mulighed for at få inspiration til hvilken krimi, der skal læses næste gang! Spørgsmålet stilles ofte til personalet på Kalundborg Biblioteker og det kan være svært at finde på nye titler, for krimilæserne er ofte forslugne og haster gennem alt, hvad der kommer af nye krimier.

Mandag d. 5. marts kommer anmelder ved Politiken Bo Tao Michaëlis og holder foredraget "Krimier og det der ligner". Der vil være en gennemgang af nyere krimier og spændingsromaner, der er udkommet de sidste par år. Bo Tao Michaëlis er meget kompetent indenfor krimilitteraturen og er dertil en meget underfundig, vittig og sjov foredragsholder.

Foredraget holdes i Kalundborg Hallernes Restaurant, Munkesøgade 3, Kalundborg mandag d. 5. marts kl. 19.15-21.15.

Kalundborg Biblioteker har arrangeret og billetter købes på Kalundborgbib.dk under Det sker.

Bo Tao Michaëlis (f. 1948). Anmelder af international, europæisk såvel som nordisk kriminallitteratur, amerikansk litteratur (har skrevet om Chandler, Hammett, Hemingway og Auster). Tv-anmeldelser og kulturjournalistik i diverse retninger, film, maleri, livsstil og tidsånd.

Medlem af Det Danske Kriminalakademi, i juryen for den danske Palle Rosenkrantz’ pris og den skandinaviske Glasnøgle pris, medlem af Kritikerlaugets bestyrelse

Introducerer årets bogsæson for bibliotekarer (krimi- og udenlandsk litteratur).

Deltager aktivt i den årlige krimikongres i Horsens og holder foredrag rundt omkring i landet om krimilitteratur i almindelighed, nordisk kriminallitteratur i særdeleshed.

Det svenske krimimagasin JURY's danske korrespondent og skriver jævnligt om film i filmmagasinet EKKO.

Mere eller mindre løseligt knyttet til litterære selskaber om James Joyce, Marcel Proust og Charles Dickens.

Ikke konsulent ved noget forlag, men har medvirket ved antologier for forlag såsom Gyldendal, Thanning og Appel og Klim.

Har sammen med People’s Press udgivet en antologi med danske noir-noveller fra Københavnske kvartererFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0