AnnonceLuk annonce
Kosmetolog fejrede åbning af skønhedsklinik

23-09-2016

Kosmetolog Isabella Montserrat i snak med et par af gæsterne. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

31-årig kosmetolog Isabella Montserrat har åbnet sin egen skønhedsklinik på Nytorv i Kalundborg, det blev fejret fredag eftermiddag.

HappinessBy IsabellaM er navnet på en ny skønhedsklinik, der er åbnet 1. september på Nytorv i Kalundborg. Klinikken holder til i lejede lokaler hos frisøren Hos Peter, her tilbyder kosmetolog Isabella Montserrat alt hvad der hører en skønhedsklinik til, lige fra manicure og pedicure til bryn og vipper, makeup, styling, og så arbejdes der med at tilbyde en række makeup kurser, hvor kunderne selv er med en hel aften.

Fredag eftermiddag var kunder, venner og familie inviteret til åbningsreception i de nye lokaler, hvor der blev budt på både noget at drikke og spise, ligesom der var en goodiebag til alle gæster.

”Kunderne har taget godt i mod, jeg har allerede flere dage som er helt booket, så jeg er rigtigt godt tilfreds”, sagde Isabella Montserrat.

Isabella Montserrat, der er kosmetolog og makeup artist, stammer fra Kalundborg og efter flere år i København er hun nu vendt hjem.

Den nye skønhedsklinik har åbningstider fra mandag til onsdag, 13 til 17.30, fredag 10 til 17.30 og lørdag fra 8 til 13.

Behandlinger kan bookes online på isabellam.onlinebooq.dkKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0