AnnonceLuk annonce
Kosmetolog åbner ny salon i Kalundborg

29-08-2016

kosmetolog Isabella Montserrat er klar til at tage imod kunderne på torsdag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

31-årig kosmetolog Isabella Montserrat, er vendt tilbage til Kalundborg efter i en årrække at have arbejdet i København, på torsdag d. 1. september åbner hun sin egen skønhedsklinik på Nytorv i Kalundborg.

HappinessBy IsabellaM er navnet på en ny skønhedsklinik, der åbner på torsdag i lejede lokaler på Nytorv i Kalundborg. Isabella Montserrat har lejet et par lokaler hos frisøren Hos Peter, her vil hun tilbyde alt hvad der hører en skønhedsklinik til, lige fra manicure og pedicure til bryn og vipper, makeup, styling, og så arbejdes der med at tilbyde en række makeup kurser, hvor kunderne selv er med en hel aften.

Styling pakke

Isabella Montserrat har lavet aftale med fotograf Line Kongsted om en styling pakke, så kunderne kan få det helt rigtige look inden fotograferingen, det bliver også Isabella Montserrat der skal style modellerne til det kommende modeshow hos naboen på Nytorv, Boesen.

Isabella Montserrat, der er kosmetolog og makeup artist, stammer fra Kalundborg og er nu vendt hjem.

De lokaler som Isabella Montserrat har lejet giver faktisk mulighed for udvidelser,

”Jeg kunne godt udvide mulighederne for kunderne, hvor andre kunne leje sig ind på enkelte dage, f.eks. en massør, en der laver piercinger, eller permanent makeup, ja der er faktisk mange muligheder”, fortæller den nye indehaver af HappinessBy IsabellaM.

Den nye skønhedssalon får åbningstider fra mandag til onsdag, 13 til 17.30, fredag 10 til 17.30 og lørdag fra 8 til 13.

Behandlinger kan bookes online på isabellam.onlinebooq.dkKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0