AnnonceLuk annonce
Kop & Kande lever fortsat videre

03-06-2019

Udvalget er rigtigt stort i Kop og Kande i Høng Centret. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tilbage i februar 2019 lukkede Kop & Kande i Kalundborg, da Thomas Østergaard, der ejede butikken i Kalundborg, valgte at satse på sin forretning i Høng samt sin netbutik.

Kop & Kande i Kalundborg lukkede i februar i år, men forretningen lever fortsat videre i Høng Centret, hvor Thomas Østergaard har haft en forretning siden 2012. 

”Jeg lukkede butikken i Kalundborg, da den i Høng gik bedre. Jeg valgte derfor at satse på Høng og min netbutik, og det var det rette valg, jeg traf dengang. Det kunne ikke betale sig med to forretninger så tæt på hinanden. Derudover var der også langt mere konkurrence i Kalundborg, da der er langt flere isenkræmmere der,” fortæller Thomas Østergaard.

Satsede på to heste

Thomas Østergaard fortæller dog også, at netbutikken er en meget stor del af handlen i dag, og at han er glad for, at han dengang tilbage i 2012 valgte også at satse på en netbutik.

”Jeg er glad for, at jeg valgte at spille på to heste i sin tid med både en fysisk forretning og netbutikken. Vi har rigtig travlt i netbutikken, hvor jeg har seks ansatte. I forretningen i Høng Centret er vi tre,” fortæller han.

Thomas Østergaard er oprindeligt uddannet fotograf og har tidligere haft fotoforretning i Kalundborg og Radio/TV forretning på Grønland, hvor han boede i mange år. Men i 2012 åbnede han altså en Kop & Kande butik i Høng Centret samt sin netbutik, emmalys.dk, og for tre år siden tog han da også uddannelsen som isenkræmmer. 

”Jeg ville gerne prøve noget andet tilbage i 2012, og jeg er glad for mit valg, men vi fremkalder faktisk også billeder i Kop & Kande i Høng, så lidt af fotoverdenen er der da tilbage, selv om det er lidt usædvanligt,” fortæller han.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0