AnnonceLuk annonce
Kontorfællesskab i Den Gamle Sukkerfabrik er populær

15-08-2020

Lulu Harms, der står for kontorfællesskabet i den gamle sukkerfabrik i Gørlev, har næsten lejet alle lokalerne ud nu. Arkivfoto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

For to år siden åbnede Lulu Harms Larsen op for et moderne kontorfællesskab i Den Gamle Sukkerfabrik i Gørlev, og det er blevet taget godt imod. I dag mangler der kun fire lejelmål, og så er de 20 lejemål alle udlejet.

Lulu Harms Larsen lejer bygningen af Nordic Sugar, for netop at leje kontorlokaler ud, og det har indtil nu været en succes. Ikke engang COVID-19 kunne sætte en stopper for et kontormiljø i fremdrift, og to mere er faktisk kommet til. Ligesom en virksomhed har udvidet sin forretning og lejet et ekstra kontor i det hyggelige kontorfælleskab i Den Gamle Sukkerfabrik, under krisen. I dag, to år efter, Lulu Harms Larsen gik i gang med sit nye projekt, mangler der kun fire lejemål, og så er alt udlejet i kontorfællesskabet, der er indrettet i en af de tilbageværende bygninger fra sukkerfabrikkens tid.

Ny aftale med erhvervsråd

Lulu Harms har netop indgået en aftale med Kalundborgegnens Erhvervsråd om at lave en rådgivercafé.

”Vi har netop lavet en aftale med Kalundborgegnenes Erhvervsråd om, at vi den 17. september om eftermiddagen laver en rådgivercafe her i huset. Der må være nogle iværksættere i området, der kan have brug for lidt sparing eller et godt råd. Erhvervsrådet kommer derfor herud sammen med, fagfolk, der blandt andet ved noget om revision, jura, it, medierne og marketing. De kan alle rådgive, og det er gratis at deltage,” fortæller Lulu Harms Larsen.

Kunst på væggene

Et andet tiltag bliver, at der kommer kunst på væggene i Den Gamle Sukkerfabrik til efteråret.

”Til efteråret vil vi give lokale kunstnere mulighed for at udstille deres kunst herude hos os for en kortere eller længere periode uden, at det koster dem noget. De kan også lave en fernisering for familie og venner eller for offentligheden. De giver ikke noget for lokalet, men man betaler selvfølgelig selv sin fernisering,” fortæller Lulu Harms Larsen, der glæder sig til at se lokale kunstnere udstille deres kunst rundt omkring i Den Gamle Sukkerfabrik.

I kontorerne i dag sidder alt lige fra læse- og matematikvejledere til it folk, multimediefolk og håndværkere. Der er liv i huset, og gang i mange ting.

”Vi har det hyggeligt herude, og nyder at have et kontorfællesskab, hvor man kan spare med hinanden og ligeledes snakke sammen udover fagsnak,” slutter Lulu Harms Larsen.

Man kan kontakte Lulu Harms Larsen for både udstilling af kunst samt, hvis man har interesse i lejemål i Den Gamle Sukkerfabrik, hvor der lige nu gives 50 pct. på kontorleje de første to måneder. Man kan ringe på tlf. 26 37 70 70, eller læse mere på www.dengamlesukkerfabrik.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0