AnnonceLuk annonce
Kontorbygning bliver til autoværksted og bilsalg

22-12-2016

Brian Larsen, indehaver af Flint Auto & Elektro, foran den store bygning der fremover bliver autoværksted. Foto: Jens Nielsen

Den store kontorbygning i krydset på Hareskovvej i Kalundborg bliver nu til autoværksted og bilsalg.

Brian Larsen, indehaver af Flint Auto & Elektro i Svebølle, har netop lejet den store kontorbygning på Hareskovvej 14 i Kalundborg, en bygning der tidligere har huset bl.a. Kring Office, og senest var det Dansk Symbiosecenter, som havde adresse der.

Der er ikke længere plads nok på værkstedet på Stationsvej 6 i Svebølle, hvor seks mand er beskæftiget, og derfor har Brian Larsen gennem et stykke tid været på udkik efter andre lokaler til sin virksomhed.

”Vi arbejder næsten på ryggen af hinanden og det er ikke holdbart i længden, derfor har jeg gennem et stykke tid kikket efter egnede lokaler, og med den her beliggenhed i et af kommunens mest befærdede kryds, ja så er det nærmest perfekt”, siger Brian Larsen.

Lejekontrakten er netop underskrevet og til marts skulle ombygningen gerne være færdig så Svebølle virksomheden kan flytte ind i den næsten 900 kvadratmeter store bygning.

”Hele indgangspartiet bliver sløjfet, i stedet skal der sættes en stor port i som passer ind i bygningens stil, indvendig skal der sættes seks lifte op, og ellers er det små ting som skal laves om”, fortæller Brian Larsen

Mere mandskab

I forbindelse med flytningen af Flint Auto & Elektro skal der også ansættes flere folk.

”Vi kommer mindst til at skulle ansætte to mand mere, den ene en værkfører”, fortæller indehaveren.

Ros til kommunen

Brian Larsen har stor ros til Kalundborg Kommune for sagsbehandlingen i forbindelse med at kontorbygningen nu skal være autoværksted.

”Kommunen har været meget lydhør og hurtig med sagsbehandlingen, der er stor ros for det. Alle parter som er involveret i sagen blev samlet til møde og på ingen tid var alle tilladelser i orden”, siger Brian Larsen.

Autosalg

En lille del af den store bygning skal lejes ud til en bilforhandler, som skal sælge brugte biler fra adressen, der forhandles med en bilforhandler, men der er endnu ikke sat et navn på hvem det bliver.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0