AnnonceLuk annonce
Konkurrence: Vind en vaskemaskine fra Punkt1

11-12-2020

Steen Jensen, medindehaver af Punkt1 i Kalundborg og salgsassistent Mads Fonager-Holm, er klar med en ekstra julegaver til en heldig vinder. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

VINDEREN ER FUNDET.

Det blev Camilla Askbo som blev den heldige vinder af en helt ny AEG vaskemaskine til en værdi af kr. 10.992,-, sponseret af Punkt1 på Stejlhøj i Kalundborg, i konkurrencen som har kørt på TV-Kalundborg.dk.

Tillykke til vinderen

Nu har du mulighed for at vinde en helt ny AEG vaskemaskine til en værdi af kr. 10.992,-, sponseret af Punkt1 på Stejlhøj i Kalundborg.

Du kan blive den heldige vinder af en AEG vaskemaskine i 9000-serien, som Punkt1 i Kalundborg har sponseret, hvis du deltager i konkurrencen. Tilmed leveres og installeres vaskemaskinen hos den heldige vinder. Gevinsten har en værdi af kr. 10.992,-

Perfekt rene vaskeresultater med rent og blødt vand

Innovativ SoftWater teknologi giver utrolig rene vaskeresultater og forebygger vandets skadelige mineraler fra at ødelægge dit tøj. AEG har som de første i verden markedsført dette særlige system, der renser og blødgør vaskevandet før det kommer ind i tromlen. Det lader vaske- og skyllemidlet yde deres fulde potentiale.

Damp revolutionerer din tøjvask

Vaskemaskinens dampfunktion giver helt nye muligheder til din tøjvask. Du kan nemt opfriske tøjet. Dampprogrammet er perfekt til sarte tekstiler og fjerner også effektivt krøller. Damp kan også tilføjes vaskeprogrammet, da det gør vasketøjet dejligt blødt med mindre behov for strygning.

Konkurrencebetingelser: 

For at deltage i konkurrencen skal du, i kommentarfeltet på TV-Kalundborg.dk Facebookside, skrive navnet på den person som du mener, også bør deltage i konkurrencen, og måske være heldig at vinde en vaskemaskine fra Punkt1 i Kalundborg. Du må meget gerne like opslaget samt TV-Kalundborgs Facebookside. Du er ligeledes meget velkommen til at dele opslaget, men det er ikke et krav.

  • Vinderen trækkes efter, at konkurrencen afsluttes den 22. december 2020
  • Vinderen offentliggøres på TV-Kalundborg samt på dennes Facebookside.
  • Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, eller ombyttes til andet.
  • Hører vi ikke fra vinderen inden kl. 16 næste dag, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder.
  • Denne konkurrence er ikke arrangeret af Facebook, og Facebook er på ingen måde tilknyttet eller forbundet med administration af konkurrencen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0