AnnonceLuk annonce
Konkurrence: Gak og gøgl med lokale erhvervsfolk

11-02-2021

Af Jens Nielsen

Vinderne er fundet i konkurrencen på TV-Kalundborg, hvor tre erhvervsfolk lavede lidt gak og løjer. De tre var: Søren Tullesen, Skipperkroen, Mette Thrane, Gørlev Legetøj og Brian Sønder Andersen, Kino Den Blå Engel

Lone Hintze vandt et gavekort til Skipperkroen.

Tanja Kristensen vandt et gavekort til Gørlev Legetøj

Ellen Pedersen vandt et gavekort til Kino Den Blå Engel.

Tillykke til vinderne, og tak til de mange som deltog i konkurrencen.

 

Tre heldige kan vinde hver et gavekort til en værdi af kr. 500, - Nysgerring, så læs mere her:

Fastelavn er mit navn, gaver kan du vinde, hvis du bare gætte kan, så kan de blive dine.

I anledningen af fastelavn på søndag, er der taget initiativ til, at lave en sjov konkurrence for alle jer følgere.

Tre personer fra det lokale erhvervsliv er blevet klædt ud og din opgave er nu, at finde ud af hvem der gemmer sig bag udklædningen.

Der er tre gavekort på hver 500 kroner til tre lokale virksomheder, og dermed tre vindere. Vinderne trækkes blandt alle rigtige svar onsdag d. 17. februar kl. 12.00 og vil blive offentliggjort på Facebook.

”Nu er det fastelavn og valentinsdag, og alt er lukket og vi må ingen ting, så tænke vi, lad os lave lidt gak og gøgl og lidt sjov i gaden, så det hele ikke bliver så kedeligt, vi har brug for at grine lidt,” fortæller Michele Hedegaard, daglig leder i Kalundborghallernes Restaurant, som har været med til at sætte konkurrencen i gang.

Hvis du ikke lige kan se det, så er der hint at hente her, hvor hver person præsenteres:

Person 1: Hun vandt Erhvervsprisen i 2017, hun er kendt i Gørlev for at være byens postmester og børnenes legetante. Hun er altid venlig, smilende og klar til at hjælpe alle og så har hun opgraderet sit fodtøj fra H2O sandaler til Birkenstock. Senest har hendes fantastiske væsen resulteret i en kæmpe opbakning fra lokalbefolkningen i forbindelse med etablering af ny p-plads.

Person 2: Manden har været selvstændig siden 1990 og kan om få måneder fejre 23-års jubilæum i denne virksomhed. Han er kendt for at lave god mad og holde mindeværdige sammenkomster. Han har holdt åben alle dage under Covid-19 nedlukningen, hvor han har spyttet den ene idé ud efter den anden. Hans kampgejst og initiativ har resulteret i en masse take away og senest de meget populære måltidsposer.

Person 3: Han er en gave for Kalundborg by, han er manden der altid har mange jern i ilden. Han ser muligheder frem for begrænsninger og tør tage chancer. Han formår at føre idéer ud i livet og skabe fællesskab indenfor kultur og underholdning. Virksomheden driver han sammen med sin søster på 9. år, en virksomhed som der i dag tilbyder alt fra en aften i mørket med popcorn til besøg af kendte gæster. På trods af Covid-19 nedlukning er han stadig i fuld gang med at forberede arrangementer og så er han en mand, som altid er åben overfor nye ideer.

Konkurrencebetingelser: 

For at deltage i konkurrencen skal du, i kommentarfeltet på TV-Kalundborg.dk Facebookside, skrive navnet på de tre udklædte personer på billedet. Du må meget gerne like opslaget samt TV-Kalundborgs Facebookside. Du er ligeledes meget velkommen til at dele opslaget, men det er ikke et krav.

  • Vinderen trækkes efter, at konkurrencen afsluttes den 17. februar kl. 12.
  • Vinderen offentliggøres på TV-Kalundborg samt på dennes Facebookside.
  • Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, eller ombyttes til andet.
  • Hører vi ikke fra vinderen inden kl. 16 næste dag, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder.
  • Denne konkurrence er ikke arrangeret af Facebook, og Facebook er på ingen måde tilknyttet eller forbundet med administration af konkurrencen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0