AnnonceLuk annonce
Kongeligt besøg på skole

29-10-2019

H.K.H. Kronprinsesse Mary. Foto: Mary Fonden/Steen Brogaard

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tirsdag den 5. november får Høng Efterskole fint besøg, da H.K.H. Kronprinsesse Mary kommer på besøg i forbindelse med et projekt, som skolen deltager i.

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen kommer til Høng Efterskole tirsdag den 5. november, da skolen er med i et projekt sammen med Mary Fonden, der handler om børn og unges trivsel. Efterskoleforeningen arbejder i projektet ligeledes sammen med Just Human, og de vil sammen mobilisere en socialt stærk ungdomsgeneration.

”Projektet er et partnerskab mellem Efterskoleforeningen Mary Fonden og Just Human, som for dem, der ikke kender det, er et projekt, som Chris MacDonald stiftede for nogle år tilbage. Projektet handler om unges trivsel, og hele Høng Efterskole er involveret i det,” fortæller forstander på Høng Efterskole, Thorkild Specht. 

H.K.H. Kronprinsesse Mary ankommer til Høng Efterskole tirsdag den 5. november kl. 10.30, og vil være på skolen en halvanden time. Det er dog et lukket arrangement.

Om projektet

Danske unge er kompetente og pligtopfyldende som aldrig før, men det halter med deres sociale trivsel. Det vil et nyt samarbejde mellem Mary Fonden, Just Human, Efterskoleforeningen og Tuborgfondet gøre noget ved i et projekt, der skal inddrage unges bud på, hvad der skaber en socialt stærk ungdomsgeneration.

De får konstant at vide, at alt er muligt. At hele verden ligger for deres fødder, hvis bare de vælger rigtigt. Og størstedelen af unge trives og navigerer i det grænseløse mulighedsrum. Men en voksende andel kæmper med stress, pres og ensomhed, og alt for mange unges liv bremses af den sociale mistrivsel.

I et nyt projektsamarbejde målrettet efterskolerne ønsker Mary Fonden, Just Human, Efterskoleforeningen og Tuborgfondet at kombinere den eksisterende viden om unges sociale trivsel med deres egne bud på, hvad der skal til for at skabe en ungdomsgeneration, der finder støtte og styrke i hinanden. Projektet indeholder en række aktiviteter og øvelser, der blandt andet skal få unge til at overveje, hvordan de skaber og bevarer de sociale relationer, de har behov for.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0