AnnonceLuk annonce
Kongelig menu i Ubby

19-08-2019

Den 12. september kommer tidligere køkkenchef for Det Kongelige køkken, Jesper Vollmer, en tur forbi Ubby bibliotek og forsamlingshus. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tidligere køkkenchef for Det Kongelige køkken, Jesper Vollmer, kommer en tur forbi Ubby bibliotek og forsamlingshus torsdag den 12. september. 

Den 12. september kan man få et indblik i, hvordan det kongelige køkken fungerer, når Hvidebæk Lokalråd og Kalundborg biblioteker åbner dørene i Ubby Forsamlingshus for både fællesspisning og foredrag. 

Biblioteket og Lokalrådet har sammen med forsamlingshusets vært, Kim Kok, sammensat en menu, som er taget fra Jesper Vollmers egen kogebog ” to sider af samme sag”, og er Kalvespidsbryst med ærter française.

Et hus med traditioner

Klokken 19 går Jesper Vollmer på scenen, hvor han i to timer vil fortælle om sine ti år i kongehuset som køkkenchef. Han vil fortælle om, hvordan det var at komme ind fra sidelinjen, og skulle overtage et køkken med mange hundrede års traditioner. Hvilke arbejdsrutiner der er, og hvor svært det kan være at ændre og præge et så traditionelt hus, der på en gang er fuld at traditioner, men samtidig er en moderne arbejdsplads, der følger med tiden. En stilling, der i høj grad bar præg af "hvordan man altid har gjort". Det fik han dog prikket lidt til. 

Efter HKH Prins Henriks død, giver Jesper Vollmer ydermere et mere nuanceret billede af hoffet.

Jesper Vollmer har før gæstet et af Kalundborg bibliotekers afdelinger, nemlig i Svebølle for et års tid siden. Her blev billetterne revet væk, og mange gik forgæves. Det er efter utallige opfordringer, at biblioteket og lokalrådet har valgt endnu engang, at inviterer Jesper Vollmer. Denne gang krydres foredraget med fællesspisning.

Billetter købes via www.kalundborgbib.dk under ”det sker” eller ved personlig henvendelse til et af Kalundborg biblioteker. Der kan vælges mellem billetter med eller uden spisning. Der er rabatter til medlemmer af Biblioteksklubben og Hvidebæk Lokalråd. Er man endnu ikke medlem af Biblioteksklubben, kan man blive det via www.kalundborgbib.dk/klub Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0