AnnonceLuk annonce
Konference om de små byers udvikling

22-09-2018

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag den 29. september afholdes der konference for små byers udvikling og fællesskab i Kalundborgs sydlige del på Høng Gymnasium. 

Har man lyst til at høre mere om de små byer og deres udvikling, både i kommunen, men også generelt, bør man smutte forbi Høng Gymnasium lørdag den 29. september, hvor netop dette emne er omdrejningspunkt for arrangementet hele dagen.

Program

  • 10.00 Velkomst ved Niels Erik Danielsen, Høng Lokalråd
  • 10.10 – 12.15 Institut for Fremtidsforskning. Små byers fremtidsmuligheder, udvikling i almindelighed. Foreningerne, som en støtte og en hjælper for byernes fortsatte udvikling. Demografiens betydning, fx det at vi bliver flere ældre. Internethandelens indvirkning på detailhandelens udvikling. Hovedgadernes forandring og indkøbscentres forsatte udviklingsmuligheder. Muligheder for etablering af socioøkonomiske virksomheder. Muligheder for øget bosætning. Tiltrækning af nye virksomheder. Betydningen af gode lokaliteter, muligheder for støtte, fundraising og ideer til udviklingsprojekter, mulighed for støtte til frivillige.
  • 12.15-12.30 Præsentation af eftermiddagens gruppearbejde v/ Lisbeth Randers - Kalundborg Kommunes udviklingsafdeling
  • 12.30 – 13.15 Sandwich
  • 13.15 – 14.15 Gruppearbejde. Idéer og forslag til små byers fremtidsmuligheder. Forslag til samarbejde og fællesskab, til udvikling. Om bevarelse af skoler, institutioner og indkøbsmuligheder i lokalområderne. Om fritidsaktiviteter, lokaliteter, projekter, støttemuligheder og meget mere. Det bliver udviklingsafdelingen i Kalundborg, der forestår styringen af dette gruppearbejde. 
  • 14.15 - 14.45 Opsamling på gruppearbejdet
  • 14.45 - 15.50 Politisk debatpanel med partierne i kommunalbestyrelsen.
  • 15.50 - 16.00 Afslutning.

Arrangementet afholdes på Høng Gymnasium lørdag den 29. september kl.  10 -16. Tilmelding til Laila Lyng Madsen på mail: laila.lyng.madsen@gmail.comFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0