AnnonceLuk annonce
Koncertforedrag om Johnny Cash

16-08-2020

Dennis Lydom fortæller historierne og synger sangene, der gjorde Johnny Cash til ”The man in black”. 

Kontakt@tv-kalundborg.dk

Dennis Lydom fortæller historierne og synger sangene, der gjorde Johnny Cash til ”The man in black”, når han torsdag den 3. september kommer til Jorløse Forsamlingshus. 

Det er Jorløse Forsamlingshus, der er vært til spisning kl. 18 og koncertforedrag med Dennis Lydom kl. 19. Johnny Cash er populær hos unge og ældre. Det mærker foredragsholderen Dennis Lydom, der har holdt over 200 koncertforedrag om The Man in Black. Med farverige fortællinger og musik inviterer han lytteren ind under huden på mennesket Johnny Cash, som var lige så skrøbelig som fandenivoldsk.

Vi følger Johnny Cash fra hans opvækst i en fattig bomuldsplukkerfamilie i sydstaterne til hans ungdom i flyvevåbnet og senere musikbranchen. Publikum får indgående kendskab til Johnny Cash’ op- og nedture, hans dæmoner samt det massive stofmisbrug, der plagede ham det meste af livet. Alt sammen tilsat essentielle sange fra hans karriere, som spændte over seks årtier.

Væbnet med sin guitar og autentiske stemme fremfører Dennis Lydom sange lige så nærværende og evigt aktuelle, som de var ment. Han er en af de få i Europa, der lever af udelukkende at fortolke Johnny Cash.

Billetter købes elektronisk via www.kalundborglif.dk eller ved at ringe direkte til Jorløse forsamlingshus på telefon 53292002. Arrangementet er en del af ”Liv i forsamlingshusene” i Kalundborg Kommune. Oprindeligt skulle arrangementet havde været afholdt i foråret, men pga. corona-situationen blev det udskudt. 

Læs mere her: https://kalundborg.ddbcms.dk/arrangementer/liv-i-forsamlingshusene/dennis-lydom-med-johnny-cash-musikforedrag-og-faellesspisning


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0