AnnonceLuk annonce
Koncertforedrag om Johnny Cash

23-02-2020

kontakt@tv-kalundborg.dk

Dennis Lydom fortæller historierne og synger sangene, der gjorde Johnny Cash til "The man in black" når han kommer til Jorløse Forsamlingshus torsdag d. 26. marts.

Torsdag den 26. marts er Jorløse Forsamlingshus værter til spisning og koncertforedrag om Johnny Cash. Dennis Lydom går på scenen kl. 19 og spiller og fortæller om den legendariske sanger Johnny Cash. Med udgangspunkt i Johnny Cash' liv og fortælling suppleres foredraget med fremførelse af essentielle Johnny Cash-sange, akkompagneret af eget guitarspil. Det betyder ikke blot, at historien bliver fortalt fra ende til anden, men også at musikken, der tager udgangspunkt i hele Johnny Cash' karriere, bliver spillet.

I koncertforedraget følger vi Johnny Cash fra hans opvækst i en fattig bomuldsplukkerfamilie i sydstaterne til hans ungdom i flyvevåbnet og senere i musikbranchen. Publikum får indgående kendskab til Johnny Cash’ op- og nedture, hans dæmoner samt det massive stofmisbrug, der plagede ham det meste af livet. Alt sammen tilsat essentielle sange fra sin karriere, der spændte over seks årtier. 

Væbnet med sin guitar og autentiske stemme fremfører Dennis Lydom Johnny Cash’ sange så nærværende og evigt aktuelle, som de var ment. Når man har oplevet Dennis Lydom, vil man forstå, hvorfor han som en af de få i Europa lever af at fortolke Johnny Cash. Koncertforedraget varer 80 minutter.

Jorløse Forsamlingshus finder man i Svebølle.  Ønsker man at deltage, kan man købe elektroniske billetter via www.kalundborglif.dk Prisen inkludere spisning og koncertforedrag. Drikkevarer kan købes i baren. 

Liv I Forsamlingshusene

Kalundborg Kommune ønsker at sætte "Liv i Forsamlingshusene" - kulturen skal ud i alle hjørner af kommunen!

I Kalundborg Kommune er der 19 selvejende forsamlingshuse!
Forsamlingshusene er alle samlingspunkter for lokalsamfundet, nogle steder som selskabslokaler og andre steder både som selskabslokaler og som samlingssted for kulturelle og sociale aktiviteter for foreninger, skoler og private. Med ønsket om, at kulturen skal ud i alle hjørner af Kalundborg Kommune, afsatte Kultur- og Fritidsudvalget i budget 2016 et engangsbeløb til oprettelse af projekt 'Liv i Forsamlingshusene'. I 2018 blev projektet evaluereret, og politisk blev der besluttet at projektet skulle fortsætte, foreløbig til og med 2020. 

Ønsker man et overblik over forsamlingshusenes arrangementer, kan man tjekke hjemmesiden www.kalundborglif.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0