AnnonceLuk annonce
Koncertbrag før forpremiere

02-10-2018

Queen Of Denmark giver koncert i Kino Den Blå Engel før filmen ’Bohemian Rhapsody’.

Af Jens Nielsen

Kino Den Blå Engel er klar med et brag af en koncert med Queen Of Denmark inden forpremieren på 'Bohemian Rhapsody', en film om forsangeren for rockbandet Queen, Freddie Mercury.

Der er lagt op til et brag af en fredag aften, når Kino Den Blå Engel, fredag d. 26. oktober blænder op for en times koncert med Queen Of Denmark efterfulgt af filmen 'Bohemian Rhapsody', en biografi om forsangeren for rockbandet Queen, Freddie Mercury.

Billetsalget er lige sat i gang på Kino Den Blå Engel’s hjemmeside, men skynd dig, der er rift om billetterne.

Queen Of Denmark har i løbet af få år etableret sig som et af landets bedste tribute-bands - og er nu også på vej i Sverige. Succesen skyldes ikke mindst en yderst karismatisk sanger, der kan sin Freddie i alle oktaver samt en live-performance ud over det sædvanlige.
Selv det mindste spillested bliver til Wembley for en stund, når Queen Of Denmark spiller de mange hits med kant og en lille indsprøjtning af rock.

En hyldest til Queen

Filmen ’Bohemian Rhapsody’ er en hyldest til Queen, deres musik og deres ekstraordinære forsanger Freddie Mercury, der trodsede stereotyper og konventioner, og blev en af de mest elskede entertainere verden over.

Filmen følger bandets fremgang gennem deres ikoniske sange og revolutionerende lyd, deres nedtur i takt med at Mercurys livsstil ryger ud af kontrol, og deres triumferende genforening ved Live Aid, hvor Mercury, der står overfor en livstruende sygdom, leder bandet gennem en af de mest fantastiske optrædener i rockmusikkens historie.

Filmen fastslår kulturarven fra et band der altid var mere som en familie, og som fortsætter med at inspirere outsiders, drømmere og musikelsker den dag i dag.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0