AnnonceLuk annonce
Koncert på Terminalen er i tørvejr

15-06-2019

Koncerten med Michael Falch, MoonJam og Back to Back lørdag aften foregår nu i tørvejr, da arrangøren har sat stort telt op. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Hvis man ikke lige ved, hvad man skal lave sådan en lørdag aften i regnvejr, er der stadig billetter at få til koncert på Terminalen, hvor Michael Falch gæster stedet sammen med MoonJam og Back to Back  i aften – nu indendørs.

Søren Knudsen, der ejer Terminalen, har besluttet at rykke koncerten lørdag aften indendørs pga. regnvejret. Man kan derfor nu med sikkerhed stå i tørvejr hele aftenen og nyde musikken og kolde øl, da der er sat et stort telt op på Terminalen til koncerten.

Der har været travlt for Søren Knudsen og hans team, da de i går besluttede at sætte et stort telt op, i stedet for at afholde koncerten udendørs på Terminalen på Stejlhøj, som ellers planlagt. 

MoonJam kan opleves allerede kl. 18, Michael Falch kl. 20, og til slut indtager Back to Back scenen på Terminalen kl. 22.

Billetter til arrangementet kan stadig købes hos Meny Kalundborg, Punkt 1 på Stejlhø,j eller på www.sbkevent.dk/arrangementerFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0