AnnonceLuk annonce
Koncert med Morten Schousboe

26-09-2018

Morten Schousboe. Privatfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk 

Torsdag den 4. oktober kl. 19.30 giver organist Morten Schousboe koncert i Raklev Kirke.

I løbet af 2018 har både stilhedsgudstjenester og aftenmeditationer haft bønnen fadervor som tema i Raklev Kirke, og som afrunding kommer organist, Morten Schousboe og præsenterer forskellige musikalske udlægninger af fadervor.

Besøger hjemstavnen

Morten Schousboe er født i 1969, og opvokset i Kalundborg. Hans musikalske virke begyndte som klaverelev hos Niels Eskjær på Refsnæsskolen, og siden som orgelelev hos Margrethe Østergaard i Vor Frue Kirke. I 1997 fik han sin diplomeksamen fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, og i 1999 sin solistdebut.

Morten Schousboe har siden januar 2000 været organist ved Frihavns Kirke, Østerbro, hvor han er en flittig koncertarrangør og sammen med korleder Marlene Lollike primus motor i det omfattende børnekorsarbejde i Rosenvængets Sogn.

Til koncerten skal vi høre J. S. Bach, Felix Mendelssohn og Flemming Chr. Hansen, som alle har skrevet musik over bønnen fadervor. Kirkens orgel er kendt af Morten Schousboe, idet han både har fungeret som vikar her, men også flere gange har lånt orglet, når han har holdt ferie herude – senest i sommeren 2018.

Man behøver ikke at have deltaget i hverken aftenmeditationer eller stilhedsgudstjenester for at komme til koncerten. Koncerten er gratis, og alle er meget velkomne.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0