AnnonceLuk annonce
Koncert med eftertragtet sangerinde

11-10-2017

Af Jens Nielsen

Lis Sørensen er en af Danmarks mest eftertragtede sangerinder giver koncert i Kalundborg først i november.

Uanset om de rockede toner vækker minder om dine ungdomsfester, din mors urytmiske smådans til hittene hjemme i stuen, eller om du selv smider pladerne på fra tid til anden, kommer vi ikke udenom en af dansk musiks største sangerinder; Lis Sørensen.

Lørdag den 4. november kl. 20 giver Lis Sørensen en ’sid ned’ koncert i Kalundborghallen, med Søren Tullesen fra Kalundborghallernes Restaurant som arrangør.

Lis Sørensen er virkelig en sangerinde, som skiller sig ud, og hvis erfaring og passion skinner igennem på hver en scene. Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk væren i øjeblikket.

Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra fire årtier og nye forrygende, stærke numre fra forårets anmelderroste album ’Bedre Tider’.

Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, ’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere, med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.

Foråret 2017 var totalt udsolgt, og hele sommeren har den populære sangerinde trukket store publikumsskarer. Nu er Lis Sørensen klar til at indtage scenerne i Efteråret 2017.

Lækker menu

I forbindelse med Lis Sørensen koncerten er der mulighed for at tilkøbe en lækker buffet i Kalundborghallernes Restaurant.

Buffeten består af fire forskellige stege, et væld af salater, pastaretter, kartofler, hjemmebagt brød, ost og dessertbord.

Find dine billetter, KLIK HERFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0