AnnonceLuk annonce
Noah giver koncert i Kalundborg

11-04-2019

Noah giver koncert i Kino Den Blå Engel til oktober.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Noah kommer til Kino Den Blå Engel, hvor han giver koncert tirsdag den 29. oktober 2019.

Siden 2016 har Noah spillet den ene udsolgte koncert efter den anden. Senest på hans omfattende Danmarkstourné i januar, hvor han spillede 13 udsolgte shows over hele landet. Til foråret drager Noah igen ud på de danske landeveje på endnu en landsdækkende Danmarkstourné, og til efteråret kommer turen altså til Kalundborg, hvor han spiller i Kino Den Blå Engel.

Noah debuterede med sin single den 30. januar 2012, og siden da har sangskriveren og stemmen bag, Troels Gustavsen, ikke set sig tilbage, men leveret den ene dansksprogede hitsingle efter den anden. Nu, seks år senere, er han et af landets største popnavne. Noah er garant for dansksproget pop fra allerøverste hylde og med hans velkendte, nordiske tone af melankoli, har sangerens singler domineret de danske radiostationer og streamingtjenester. 

Billetsalget til koncert med Noah tirsdag den 29. oktober 2019 kl. 20 begynder tirsdag den 16. april. På Kino Den Blå Engels hjemmeside eller i biografen i Vænget i Kalundborg.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0