AnnonceLuk annonce
Koncert i forsamlingshuset

18-05-2021

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag den 11. juni giver Henrik Strube koncert i Reerslev Forsamlingshus. Det er forsamlingshuset, der sammen med Liv I Forsamlingshusene byder velkommen til en markant frontfigur på den danske musikscene. 

Henrik Strube været på den danske musikscene i mere end 40 år. Fra ungdomstiden som rockguitarist i Røde Mor til en solokarriere som sanger, guitarist og sangskriver med sit eget Henrik Strube Band.

Mange kender hittet ”Hold om Mig”, som fik kæmpe succes, også i Sverige, hvor vennen Björn Afzelius gjorde sangen til et hit. Den spilles stadig dagligt på radiostationerne. Kærlighedssangen med håbet om at holde fast i – hvor godt, det kunne blive, er næsten mere aktuel i dag end, da den blev indspillet, og har en plads i manges hjerter. Sangen ”En tid, et sted, et Menneske”, som Henrik Strubeforrige år indspillede i duet med sin gamle ven Mikael Wiehe, er også blevet et hit ved de mange koncerter landet over.Det er de stærke og poetiske tekster og de gode melodier, der er Henrik Strubes varemærke. Det handler om at opleve tid og sted forsvinde i den levende musik, i teksterne og stemmen og overgive sig til Henrik Strubes timing, underspillede humor, ordbilleder og absurde situationer i historierne fra det virkelige liv. Der bliver grinet godt igennem og sangene vækker følelser, eftertænksomhed og blanke øjne.

Koncerten foregår i Reerslev Forsamlingshus på Reerslevvej i Ruds Vedby fredag den 11. juni kl. 19. Ønsker man at deltage, kan billetter købes via www.kalundborglif.dk eller ved direkte henvendelse til Reerslev Forsamlingshus tlf.: 6072 5419. Baren er åben for salg af drikkevarer.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0