AnnonceLuk annonce
Dobbelt op på solo i Kino

04-03-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Signe Svendsen & Mathilde Falch besøger Kino Den Blå Engel den 4. december, hvor man får mulighed for at møde de to populære sangskrivere på nært hold.

Signe Svendsen og Mathilde Falch er gået sammen om at lave en eksklusiv turné i december, hvor de bl.a. besøger Kino Den Blå Engel i Kalundborg. Her får publikum mulighed for at opleve de to sangskrivere på nært hold, når de, fra hver deres ståsted i livet og med hver deres lyd, giver publikum en musisk oplevelse. 

De har begge markeret sig stærkt i Danmark de senere år, og er nu fælles om at give publikum en ny oplevelse af deres sange. Folk kan forvente sig en aften i godt selskab med gode sange, vedkommende historier, livserfaring og et glimt i øjet.

 

Siden Mathilde Falch udgav sin første single i 2009, har hun turneret Danmark rundt sammen med sit band, som duo og soloartist. Hun har bygget sit navn solidt op på landets spillesteder, og udgav i 2017 sit 4. album “Som Børn På Ny”, der har modtaget fantastiske anmeldelser. 

Med sange om relationer, afhængighed, massemennesket, kærlighed, tilgivelse og savn viser 28-årige Mathilde Falch, at hun er en sangskriver med meget på hjertet. Med sig har hun en kærlighed, der er større til rock end til pop, hvilket gør hende til en sjælden fugl i sin generation.

Med en stærk stemme og et helt særligt nærvær på scenen, står Signe Svendsen solidt på den danske musikscene. Hun er en sikker entertainer, der er i stand til både at røre og underholde sit publikum. Hun har gennem tiden udgivet tre albums, og arbejder lige nu på det 4., der er sat til at udkomme i efteråret 2019. Singlen ”Det Forlyder” er allerede på gaden.

Men nu er de to damer altså klar til at indtage scenen i Kino Den Blå Engel til december, og de glæder sig.

”Det er helt særligt at dele scene med Mathilde. Hun har en utrolig energi og vi har begge den indstilling til livekoncerter, at det handler om at få noget op at stå med publikum. At publikum er med til at forme koncerten, og at det er vigtigt, at de føler sig inviteret med til festen. Vi er ret forskellige i udtrykket, men fælles for os er, at der ikke er noget forstillet i det, vi gør. Ærlighed og nærvær er super vigtigt for os begge to. Jeg har haft det som tradition, at turnere med en kollega hver december de sidste seks år, og jeg synes, det er genialt. Efter et år med alt muligt gang i min egen butik, er det enormt befriende og åbne op og deles om koncerterne. Dér henter jeg altid rigtig meget inspiration,” fortæller Signe Svendsen.

Billetsalget til koncerten begyndte fredag den 1. marts på Kino Den Blå Engels hjemmeside, ligesom man kan købe billetter i biografen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0