AnnonceLuk annonce
Koncert for familien

21-01-2019

Bandet Babulja besøger Musisk Skole.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Søndag den 27. januar er der koncert for børnefamilier på Musisk Skole Kalundborg, hvor der bliver fest og glade dage, når Babulja besøger Musisk Skole Kalundborg.

Glad musik i højt tempo fuld af energi, skæg og ramasjang. Polka, reggae, cubansk, sørøverskrammel og jazz. Det er, hvad der venter til sæsonens første koncert for børnefamilier søndag den 27. januar.

”Ved vores familiekoncerter møder man altid topprofessionelle, dygtige og familievenlige orkestre. Hver eneste koncert er en fest for hele familien, så børnene kan roligt tage en mormor, en søster, en onkel, en ven eller en bamse i hånden og kigge forbi,” siger Søren Vind, der er en af arrangørerne bag.

Garanti for røde kinder

Bandet hedder Babulja og består af tre konservatorieuddannede musikere og en selvlært musiker, som er murermester i sit voksenliv. Det er murermesteren, der skriver det meste af musikken, og han også er forsanger. 

”Jeg tester mine nye numre på mine egne to drenge. Hvis de ikke danser og klapper til musikken, kommer numrene ikke med på koncerterne,” fortæller Thomas Soubak.

Blandt de følgende koncerter bliver et gensyn med det berømte Phønix den 24. februar, og søndag den 3. marts kommer Kalle Mathiesen fra Ramasjang sammen med Mek Pek. 

”De har begge to gak i låget, og jeg gruer for, hvad der sker, når de går på scenen sammen på Musikskolen i Kalundborg. Underholdende bliver det i hvert fald,” siger Søren Vind, 

Billetsalget til koncerterne er begyndt på kalundborgbib.dk, men der kan også købes billetter ved indgangen. Koncerten foregår på Musisk Skole i Kalundborg.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0