AnnonceLuk annonce
Kompliceret brand i etageejendom

16-07-2019

Brandvæsenet blev mandag aften kaldt til brand i det gamle mejeri på Hovvejvej i Ubby. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Brandfolkene fra Vestsjællands Brandvæsen kom på noget af en opgave da der mandag aften blev meldt om brand i etageejendom på Hovvej i Ubby.

Mandag aften kl. 20.08 blev politi, brandvæsen og ambulance kaldt til brand i det gamle mejeri på Hovvej i Ubby. Meldingen lød på ild i elinstallation, og da indsatslederen fra Vestsjællands Brandvæsen, som den første, kom frem til stedet, kunne han konstatere at der var ild i en ventilator til udsugningen på et badeværelse.

En forholdsvis overkommelig opgave skulle man mene, men det skulle vise sig at blive en længevarende opgave.

Branden i ventilatoren havde nemlig bredt sig til selve ventilationsrøret, hvor også andre lejligheder var koblet til, og der var ikke adgang til loftet over lejlighederne, derfor blev brandfolkene nødt til at brække det meste af loftet ned i badeværelset, og fjerne en stor del isolering for at komme op på loftet.

-da vi stak hovedet op på loftet stod flammerne i en halv meters højde, og hele ventilationsrøret var brændt væk, ligesom der er sket brandskader på trækonstruktionen, fortæller Jesper Christensen, indsatsleder ved Vestsjællands Brandvæsen.

Branden blev slukket, men der er sket vand og røgskade på mindst en lejlighed.

Politiet evakuerede alle ejendommens beboere mens slukningsarbejdet stod på, ingen er kommet til skade i forbindelse med branden.

Efter godt et par timer var brandfolkene færdige på stedet, og beboerne kunne vende tilbage til deres lejligheder igen. Et skadeservicefirma blev tilkaldt til de lejligheder som er blevet skadet i forbindelse med branden.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0