AnnonceLuk annonce
Kompakt og dynamisk mini-SUV

13-03-2018

Torben Pedersen, der er Ford ansvarlig hos Hans Frederiksen A/S, viser her den lidt anderledes sidehængslet bagklap. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Ford EcoSport bliver en vigtig grundpille i Fords modelprogram, som står stærkere end nogensinde. Kunder kan i weekenden møde det nye medlem af SUV-familien hos Ford forhandler Hans Frederiksen A/S i Elmegade.

Den rummelige og dynamiske SUV i mini-klassen, Ford EcoSport, har højere indstigning og mere genkendeligt design.

I den kommende weekend, den 17. og 18. marts, kan det nye medlem af Ford familien opleves til et åben hus arrangement hos Hans Frederiksen A/S i Elmegade

Fords EcoSport er mærkets mest kompakte SUV, men den er lige så voksen og luksuriøs som Fords større SUV-modeller Kuga og Edge.

De mindre SUV-modeller på markedet er i høj vækst, og Ford tilbyder med EcoSport danske kunder en dynamisk-komfortabel nyhed, som skiller sig ud fra konkurrenterne.

Det danske modelprogram byder på tre motorer med to udgaver af Fords prisvindende trecylindrede EcoBoost-benzinmotor i centrum – med 125 eller hele 140 hk

EcoSport er den første lille SUV fra Ford i Europa, og op til den danske introduktion har den gennemgået en forvandling for at styrke dens mange fordele og for at inkorporere en masse spændende nyheder. Det gælder eksempelvis en ny manuel gearkasse, det vanedannende B&O lydanlæg og infotainment- og nødopkaldssystemet SYNC 3 med 6,5” touchscreen (8” touchscreen fås som ekstraudstyr). 

Dansk modelprogram - tre moderne og stærke motorer med op til 140 hk

Den fornyede EcoSport har premiere i den kommende weekend med tre stærke motorer. Der kommer ingen svag benzinmotor uden turbo med under 100 hk, men i stedet tre forskellige turbomotorer med kræfter nok til at slæbe og spurte, uden at det har en negativ effekt på brændstofforbruget. EcoSport fås med to benzinmotorer og en dieselmotor.

Tre versioner – alle med usædvanlig højt udstyrsniveau

Selv om EcoSport er den mindste af Fords SUV-modeller, er de tre udstyrsniveauer meget omfattende, og den nye SUV kan bestilles med udstyr, som ellers kun ses i de større og dyrere bilklasser. I Danmark fås EcoSport som veludstyret Trend, luksuriøs Titanium og endelig som dynamisk-sportslig ST-Line.

Vind 10.000 kr.

Alle som prøvekører en ny Ford model i løbet af den kommende weekend, deltager i en konkurrencne om at vinde et rejsegavekort til en værdi af 10.000 kroner.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0