AnnonceLuk annonce
Kommunens medarbejdere inviteres til Kalundborg Rock´er

31-01-2019

Kommunens 3.300 medarbejdere er inviteret til kæmpe ABBA show torsdag aften i forbindelse med Kalundborg Rock'er.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I går, onsdag, besluttede man på økonomiudvalgsmødet, at Kalundborg Kommune skal invitere alle sine medarbejdere til Kalundborg Rock’er om torsdagen  i forbindelse med, at man gerne vil fortælle den gode historie om Kalundborg Kommune. 

Kalundborg Rock’er har givet Kalundborg Kommune et tilbud om at invitere alle sine medarbejdere til festivalen om torsdagen for en samlet pris af 150.000 kr. Derudover kan hver medarbejder købe billet til en ledsager denne dag for 100 kr. Et enigt økonomiudvalg besluttede i går at tage imod tilbuddet, og køber altså billetter, til torsdag aften, til de ansatte i kommunen, som et led i at markedsføre den gode historie om Kalundborg Kommune.

Ifølge kommunaldirektør, Jan Lysgaard Thomsen, er Kalundborg Rock'er netop med til at gøre kommunen kendt som et sted med mange oplevelser for alle aldersgrupper, og indgår derfor i markedsføringen af kommunen som et godt sted at bo og leve. 

Nogle af de ansatte i kommunen bor i Kalundborg Kommune, men der er også nogle, der bor i andre kommuner, og de vil nu få muligheden for at deltage i festivalen. I virkeligheden handler det om at fortælle den gode historie. Jeg bor fx i Næstved, og jeg tager fx nogle med derfra, og fortæller måske også en god historie til min omgangskreds efterfølgende. Det er den tænkning, der ligger bag. Vi har en markedsføringspulje, som administreres af udviklingsstaben, og det er der, vi tager pengene. Nogle gange er det til et cykelløb, vi bruger nogle penge, men denne gang er det altså Kalundborg Rock’er med det formål, at fortælle den gode historie om Kalundborg,” fortæller Jan Lysgaard Thomsen.

Socialdemokratiet og Enhedslisten Kalundborg mente imidlertid, at pengene skal tages i den ’store kommunekasse’, det blev dog vedtaget, at pengene bliver taget fra markedsføringspuljen, som planlagt.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0