AnnonceLuk annonce
Kommunens direktører som kokke i Medborgerhuset

28-02-2020

Menuen stod bl.a. på Ungarsk Gullashsuppe. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

De fire direktører i Kalundborg Kommune var fredag trukket i forklædet for at lave mad til godt 100 borgere i Medborgerhuset. Menuen var bestemt af kommunaldirektør Jan Lysgaard Thomsen.

Fredag middag stod menuen på rimmet laks med fennikel og rygeostcreme – dertil brød, ægte Ungarsk Gullashsuppe – med madbrød og Citronfromage, til de borgere som spiser deres varme mad i Medborgerhuset i Bredgade, Kalundborg.

Normalt er det en række af frivillige, sammen med det faste personale, som hver dag laver den varme mad til de godt 100 borgere som spiser i Medborgerhuset, men fredag var der gæstekokke i køkkenet.

Kalundborg Kommunes direktører, kommunaldirektør Jan Lysgaard Thomsen, direktør Søren Ole Sørensen, direktør Michel van der Linden og direktør Michael Gravesen, var trukket i forklædet og mødte op i køkkenet fredag morgen og gik i gang med at snitte, skære og røre.

Jan Lysgaard Thomsen, som selv er rigtig god til at lave mad, havde bestemt dagens menu.

”Når vi er på konteret så foregår det meget oppe i hovedet, her bliver det meget konkret, og så vil vi gerne støtte op om det store frivillige arbejder der bliver udført i Medborgerhuset, det er jo et unikt sted, det kan vi godt være stolte af,” sagde Jan Lysgaard Thomsen, og Jan Gravesen fortsatte,

”Og så er det en anden måde for os at være sammen på, det er sjældent vi er sammen alle fire om en opgave.”

Stemningen i køkkenet var rigtig god og der kom mange kommentarer, ikke mindst om Jan Lysgaard Thomsens musikvalg.

”Jan har gerne sin ipad med hvor han spiller musik, alt det musik vi andre aldrig har hørt før, fem timer med jazz, så har vi fået nok,” griner Søren Ole Sørensen, mens der bliver rørt i de store suppegryder.

Det er anden gang at direktørerne er trukket i forklædet i Medborgerhuset, i efteråret 2018 stod de også for menuen en enkelt dag.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0