AnnonceLuk annonce
Kommunen inviterer til aktiv juleferie

17-12-2019

kontakt@tv-kalundborg.dk

Kultur- og Idrætshallerne Kalundborg samt Kalundborg Svømmehal holder åbent i juleferien, og giver dermed alle mulighed for at komme ned og få rørt sig med venner og familie.

Som noget nyt vil Kultur- og Idrætshallerne i år holde ”Åben Hal” i hal 2 i dagene fra den 27. til og med den 30. december fra kl. 10.00 til 17.00. Åben Hal betyder kort og godt, at alle er velkomne til at komme forbi med sportstaske, og få rørt kroppen.

”Vi ønsker, med dette initiativ, at undersøge interessen hos borgerne for, at bruge vores ledige faciliteter i ferierne. Vi har meget ofte tomme haller i vores skoleferier, og det er jo synd, hvis der er nogen, der kunne tænke sig at benytte hallerne og få rørt kroppen,” siger Anders Hørberg, Idræts- og Fritidskonsulent Kalundborg Kommune.

Et tema hver dag

I et forsøg på at lave noget, der favner mange interesser, er dagene inddelt tematisk. 

  • 27. december: badminton, skumtennis og floorball
  • 28. december: boldspil f.eks. håndbold og fodbold, 
  • 29. december: skate-tema - tag løbehjulet, rulleskøjterne eller skateboardet med
  • 30. december: volleyball og basketball

Med undtagelse af skater-dagen den 29. vil det være muligt at låne udstyr som ketchere, bolde og stave afhængigt af, hvad der er på programmet. Kalundborg Kommune håber, at se rigtig mange til nogle aktive dage, der er helt gratis.

Herudover har Kalundborg Svømmehal åben for offentlig svømning mellem jul og nytår. Den 27. -30. december fra kl. 10 -17 og den 31. december fra kl. 10 -15.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0