AnnonceLuk annonce




Kommunen har nedlagt telefonerne

09-11-2016

Digitaliserings- og IT-chef, Anne C. Dandanell, tager imod de gamle telefoner fra medarbejderne på rådhuset. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Medarbejderne hos Kalundborg Kommune har afleveret deres telefoner, nu gælder der helt ny og moderne teknologi.

Aflever din gamle telefon og få et stykke kage, det var det budskab som Digitaliserings- og IT afdelingen kom med til medarbejderne på rådhuset på Holbækvej i går eftermiddags, og køen var lang for at bytte den gamle telefon ud med et lækkert stykke kage, telefonerne skal nemlig ikke længere bruges.

Kan man så ikke længere ringe til en medarbejder på Kalundborg Kommune vil flere nok tænke, og bare rolig, jo selvfølgelig kan man det, men det gamle omstillingsbord til telefonsystemet kunne ikke mere og der er nu valgt en helt ny løsning, Skype for business, som helt enkelt er et headset som er forbundet til medarbejderens computer, og som via Skype programmet gør computeren til en avanceret telefon.

Digitalisering af flere og flere arbejdsgange vil løbende give os mulighed for at yde en bedre service overfor borgere og virksomheder, og digitalisering vil give os mulighed for at arbejde tættere sammen som kolleger - også på tværs af afdelinger og stabe. Skype for Business er meget mere end en ny telefon. Skype for Business vil sammen med andre nye værktøjer frigøre kræfter, så vi alle kan være med til at udvikle kommunen til et endnu bedre sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed”, fortæller Digitaliserings- og IT-chef, Anne C. Dandanell, imens alle de gamle telefoner pakkes i flyttekasser.

Skype for business indeholder flere funktioner udover telefoni, herunder video til online møder, chatfunktion samt skærmdeling.

”Hvis fx en borger ringer til en byggesagsbehandler og der skal inddrages endnu en medarbejder, så kan den medarbejder ringes op og være med på linjen, vi vil også kunne spare mange møder, nu kan vi bare ringe op til de medarbejdere der skal deltage og alle kan snakke med hinanden fra deres egne arbejdsplads, der bliver også mulighed for at ringe til andre virksomheder der anvender Skype for business og så holde møde med medarbejdere derfra, det vil spare rigtigt meget tid, og der er mange flere smarte funktioner som skal rulles ud efterhånden som medarbejderne bliver dus med systemet”, siger Anne C. Dandanell.

Kalundborg Kommune er gået i luften med Skype for business d. 5. september 2016 i hele administrationen på Holbækvej, Borgerservice, Jobcentret, Udvikling samt Vej og park som sidder på Rynkevangen - ca. 600 medarbejdere i alt er nu på Skype for business.

"Den lille happening med at bytte telefonen med et stykke kage var for at lokke medarbejderne til selv at komme med den gamle telefon så skulle Digitaliserings- og IT afdelingen ikke bruge flere dage på at samle alle de gamle telefoner ind, og det er utroligt hvad man kan få folk til for et stykke kage", griner Anne C. Dandanell



Klik her for at se billeder



Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0