AnnonceLuk annonce
Kommunen ansætter ny direktør

27-06-2019

Michael Gravesen besætter den ledige stilling som direktør for Børne-, Skole- og Familieområdet i Kalundborg Kommune. Han kommer fra en stilling som chef for Opvækst og Læring i Faaborg-Midtfyn Kommune. Foto: Kalundborg Kommune

Med ansættelsen af Michael Gravesen som direktør for Børne-, Skole- og Familieområdet får Kalundborg Kommune en leder med både indsigt i og passion for det faglige område.

”Jeg har et stort hjerte for børne- og ungeområdet – og derfor ser jeg frem til at indgå i videreudviklingen af et fantastisk børne- og ungeområde samt i den tværgående direktionsopgave i Kalundborg Kommune. Jeg ser frem til samarbejdet i en organisering, hvor man er tæt på hinanden,” siger Michael Gravesen, der kommer fra en stilling som chef for Opvækst og Læring i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Såvel i sin stilling i Faaborg-Midtfyn Kommune og som skolechef i Holstebro Kommune har Michael Gravesen været vant til at tage ansvar for tværfagligt samarbejde, langsigtet udvikling og eksekvering af beslutningerne. Den ballast har været med til, at valget faldt på Michael Gravesen som ny direktør i Kalundborg Kommune.

”Det har været meget vigtigt for os, at Michael kender til området og har brede erfaringer med at omsætte strategisk ledelse til konkrete handlinger. Det er også afgjort et plus, at han har erfaring med samspillet med eksterne aktører, har haft et godt samarbejde med alle grupper fra ledere til forældre og et succesfuldt parløb med det politiske niveau på sin hidtidige arbejdsplads i Faaborg-Midtfyn Kommune,” understreger Jan Lysgaard Thomsen, kommunaldirektør i Kalundborg Kommune.

Samarbejdet med de øvrige aktører på Børne-, Skole- og Familieområdet og erhvervslivet i kommunen er også noget, som Michael Gravesen ser frem til:

”Et tæt samarbejde med ledere, chefer, medarbejdere, forældre, samarbejdspartnere og politikere med henblik på fortsat at skabe gode rammer og resultater for børn, unge og familier i Kalundborg Kommune er et væsentligt succeskriterie for mig. Eksempelvis med en rød tråd fra stærke og trygge børnefællesskaber, overgangen til ungdomsuddannelser og samspillet med, blandt andre, erhvervslivet,” slår han fast.

Michael Gravesen begynder i sit nye job den 5. augustFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0