Vind en VIP tur til årets cykelløb

VIP-bilen, der er sponsoreret af Skoda.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Borgere i Kalundborg Kommune har mulighed for at deltage i en konkurrence på Facebook, og vinde en eksklusiv oplevelse til PostNord Danmark Rundt 2021. I forbindelse med at fjerde etape af PostNord Danmark Rundt skal afgøres i Kalundborg den 13. august 2021, lancerer Kalundborg Kommune en konkurrence på kommunens Facebookside.

Gennem konkurrencen kan én heldig vinder vinde en VIP-merchandise pakke og tre eksklusive VIP-billetter. Med VIP-billetterne i hånden kan vinderen invitere to venner eller familiemedlemmer med til en spændende tur i VIP-bilen, hvor man kan opleve cykelløbet helt tæt på, mens man kører bag cykelrytterne. 

Turen i VIP-bilen er 19,5 km, og her kører man rundstrækningen i Kalundborg på 30 minutter. Bilturen skal give et dybere indblik i cykelløbet, og hvordan en cykelkortege fungerer. Konkurrencen løber fra torsdag den 5. august til mandag den 9. august 2021 kl. 12.30. Herefter vil vinderen blive offentliggjort på kommunens Facebookside. Alle borgere har mulighed for at deltage i konkurrencen på Facebook.

Konkurrencebetingelser

For at deltage i konkurrencen skal man klikke sig ind på Kalundborg Kommunes konkurrenceopslag på Facebook. Man skal synes godt om opslaget. Derefter skal man skrive i kommentarfeltet, hvorfor man ønsker at vinde billetterne, og hvem man vil dele denne eksklusive oplevelse med.

For at deltage i konkurrencen er det et krav, at man kan være i Kalundborg fredag den 13. august fra kl. 14 til 18. Det skyldes, at VIP-turen foregår, mens cykelløbet er i gang. 

Kalundborg Kommune lancerer konkurrencen i samarbejde med Danmarks Cykle Union (DCU) og bilproducenten Skoda. DCU er cyklingens officielle specialforbund i Danmark. Det er også organisationen, der arrangerer PostNord Danmark Rundt 2021. I forbindelse med konkurrencen vil DCU sørge for, at der er en dygtig cykelkyndig til stede i VIP-bilen, som skal være turguide på VIPturen.

”Det er en enestående mulighed, som Kalundborg Kommune tilbyder borgerne her. Et spændende tiltag, som kan give tre cykelentusiaster en uforglemmelig oplevelse”, siger Frank Hyldgaard projektchef for PostNord Danmark Rundt i DCU.

Del