AnnonceLuk annonce
Kommune efterlyser ejer af antennemast

13-06-2020

Kalundborg Kommune efterlyser ejer af mast.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

På ejendommen Lerchenfeldvej 59 i Kalundborg har der i en årrække stået en antennemast.  Men Kalundborg Kommune ved ikke, hvem der ejer masten, og derfor efterlyser de nu ejer.

I forbindelse med afklaring af ejer- og brugerforhold beder Kalundborg Kommune om, at ejere eller brugere af antennemasten på Lerchenfeldvej 59 henvender sig. I kommunens arkiv er der ikke fundet tilladelse til antennemastens opførelse, og man skal derfor have afklaret forholdene fx ved, at ejer kan søge de nødvendige tilladelser hos Kalundborg Kommune. Har ejer allerede de relevante tilladelser, skal disse fremsendes til kommunen. Hvis ingen melder sig som ejer, kan Kalundborg Kommune vælge at lovliggøre forholdet ved at nedtage masten.

Man skal derfor henvende sig til Kalundborg Kommune senest den 17.juni. 2020, hvis man har en interesse i masten, enten som ejer eller bruger. Henvendelsen kan ske pr. e-mail til: dto@kalundborg.dk eller mita@kalundborg.dk, hvor man skriver Antennemast på Lerchenfeldvej 59 i emnefeltet, eller pr. brev til: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0