AnnonceLuk annonce
Kommunalvalget på tirsdag handler om værdier.

15-11-2017

Læserbrev:

Kommunalvalget på tirsdag handler om værdier!

Der er nu en uge til at valglokalerne lukker. Og det er et vanvittigt vigtigt valg vi står overfor her i Kalundborg Kommune.
Vi har et stort erhvervsliv der skaber en god økonomi her i kommunen. Det er på tide at udnytte den gode økonomi, så de svage borgere og de udsatte familier kan få den hjælp de behøver. I SF mener vi det er en absolut kerneopgave, at hjælpe de mest udsatte!


Så vi mener faktisk, at dette valg i høj grad er et valg om hvilke værdier man som vælger sætter pris på: Regnearksøkonomien og New Public Management konceptet som ser kommunen som en virksomhed og agerer derfra - og som I stor stil er praktiseret under Venstre og Martin Damms ledelse eller Kommunen som den der hjælper folk og vejleder borgerne - og via medmenneskelighed og empati hjælper de borgere der har brug for det - det er velfærd for den enkelte borger - og sund økonomisk fornuft for samfundet som helhed, idet indsatserne medfører, at vi får flere borgere der kan klare sig selv og få et godt liv.
Kommunen skal være en facilitator og forbillede for lige muligheder, miljørigtige valg, godt arbejdsmiljø - og en kommune som griber folk når de falder.
Det ser vi i SF som det helt centrale valgtema på tirsdag!

Thomas Malthesen Hiorth, næstformand i SF Kalundborg og spidskandidat til
kommunalvalget
Azaleavej 22
4470 SvebølleFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0