AnnonceLuk annonce
Kom til vinsmagning og lækker mad

11-10-2019

Dagli'Brugsen Refsnæs inviterer til vinsmagning i Røsnæs Forsamlingshus.

Af Jens Nielsen

Dagli’Brugsen Refsnæs i samarbejde med Røsnæs Forsamlingshus, inviterer til vinsmagning d. 17. oktober.

Jesper Brøgger, der har vin som sin helt store lidenskab, og til daglig uddeler på Tuse Næs, besøger Røsnæs Forsamlingshus torsdag d. 17. oktober, for at fortælle om vin, og samtidig præsentere de otte vine som gæsterne skal smage. Det er Dagli’Brugsen Refsnæs i Ulstrup som står for arrangementet i samarbejde med Røsnæs Forsamlingshus, som vil sørge for lette anretninger der passer til de vine der skal smages.

”Jeg vil fortælle lidt om mit syn på vin, noget om farve, sukker, syre, opbevaring, og så bliver det helt nede på jorden, alle kan være med,” fortæller Jesper Brøgger, der elsker at have med vin at gøre, og hvert år afholder en lang række af vinsmagninger.

Gæsterne til den spændende aften skal smage otte forskellige vine, både hvidvin, rødvin og portvin.

”Jeg byder velkommen inden vi skal smage en kold hvid portvin, Lene Henrichsen fortæller om maden, og så er vi i gang, Jesper vil derefter guide os gennem aftenen,” fortæller Jan Thylkjær, uddeler i Dagli’Brugsen Refsnæs.

På dagen er der selvfølgelig mulighed for at gøre et vin kup, hvor der er et særligt godt tilbud på de vine der skal smages.

Billetter til arrangementet koster kun kr. 199,- og købes i Dagli’Brugsen Refsnæs.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0